Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lemken
  • 14.12.2015. 09:40

Lemken proširuje ponudu nošenih plugova!

Juwel 8 od sada dostupan i u M verziji koji je opremljen hidrauličnim okretnim mehanizmom sa mehaničkim podešavanjem nagiba!

  • 1.561
  • 243
  • 0

Kompanija Lemken izlagala je na ovogodišnjem najvećem međunarodnom sajmu poljoprivredne mehanizacije, Agritechnica 2015., održanom u Hanoveru. Na sajmu su predstavili brojne inovacije, a među njima i nove modele svoje plave mehanizacije. Jedna od novina bila je proširenje ponude njihovih nošenih plugova okretača za dve Juwel 8 M serije.

Mehaničko podešavanje nagiba za Juwel 8 M

Juwel M i MV modeli opremljeni su sa hidrauličnim obrtnim mehanizmom sa mehaničkim podešavanjem nagiba. Obrtni mehanizam, koji sadrži kratku, snažnu osovinu promera 120 mm, osigurava preciznu, pouzdanu rotaciju pluga. Nagib se lako i precizno podešava, a prilagođavanje može biti napravljeno odvojeno za svaku stranu. Matica je tu da zaštiti od prljavštine i pobrine se da prilagođavanje glatko prođe.

Razne opcije za svačije potrebe

Standardna oprema Juwel 8 M i MV uključuje inovativna DuraMaxx tela koja su dostupna kao puna ili pak kao rešetkasta i to u čeličnoj, plastičnoj ili hibridnoj verziji, a sve kako bi ispunila potrebe korisnika. Rešetke su izrađene od specijalnog čelika, otpornog na habanje, bez rupa od bušenja, što postavlja novi standard sa 150% dužim vekom trajanja, u poređenju sa konvencionalnim plužnim telima. Kako DuraMaxx tela nisu ušarafljena, već zakopčana na bazu tela, moguće ih je brzo i lako zameniti te mogu biti u potpunosti iskorišćeni. Juwel 8 M plugovi za korišćenje na manje zahtevnim zemljištima mogu biti opremljeni Dural telima.

I predplužnici, koji mogu biti prilagođeni bez alata, i mehanički Uni točkovi sa hidrauličnim vešanjem, su nova svojstva Juwel 8 serije, a dostupni su i kod Juwel 8 M. Točkovi osiguravaju pouzdanu kontrolu dubine i omogućavaju brzu promenu između transportnog i radnog položaja, s obzirom da im ne treba kontrolni lanac ili hidraulična linija do traktora.

Mehanički mehanizam omogućava podešavanje četiri radne širine, dok hidraulična verzija omogućava hidraulično podešavanje. Hydromatic automatska zaštita od preopterećenja obezbeđuje superiornu bezbednost i pouzdanost korišćenja prilikom oranja u stenovitim zemljištima. Sa 3 do 7 brazdi i rasponom okvira i tela, u ponudi se nalaze brojni modeli za traktore srednjih i visokih performansi.

Za više informacija o novim Juwel serijama, kontaktirajte kopmaniju Lemken na jedan od dole navedenih kontakata!


Tagovi

Oranje Mehanizacija Poljoprivredni sajam Lemken Agritechnica Hannover Juwel 8 Nošeni plug Hidraulično podešavanje Rotacija pluga DuraMaxx


Partner

LEMKEN GmbH & Co. KG

Bulevar Jovana Dučića 2, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381 69 780 345, e-mail: slavkovic@lemken.com web: http://www.lemken.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li znate koje su ovo životinje? Mala pomoć: Majka ih je okotila 13 :D