AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Predavanja Na Bjelovarskom Sajmu 2015

Predavanja Na Bjelovarskom Sajmu 2015

Pretraga članaka za ključne riječi: predavanja na bjelovarskom sajmu 2015. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 15.

Satelitski nadzor usjeva na Bjelovarskom sajmu!

Inagra
31.08.2015.

Satelitski nadzor usjeva na Bjelovarskom sajmu!

U Hrvatsku je stigla nova generacija sustava za nadzor ratarske proizvodnje. O satelitskom sustavu za upravljanje podacima s poljoprivrednih površina možete saznati nešto više na Bjelovarskom sajmu koji se održava od 11. do 13. rujna 2015. u Gudovcu. Tvrtka Inagra, osim što se bavi savjetovanjem poljoprivrednih tvrtki i OPG-a te istraživanjem... Satelitski nadzor usjeva na Bjelovarskom sajmu!

Agroklub na Bjelovarskom sajmu 2009 - foto reportaža

Sajam
13.09.2009.

Agroklub na Bjelovarskom sajmu 2009 - foto reportaža

Ekipa Vašeg internet portala posjetila je najveći poljprivredni sajam u Hrvata - Bjelovarski sajam u Gudovcu 2009. Kako je bilo na otvorenju sajma i ostalim danima sajmovanja pogledajte u foto reportaži u nastavku članka. Otvorenje Bjelovarskog sajma Agroklub na Bjelovarskom sajmu 2009 - foto reportaža

Prvi ugovori iz mjere 4 potpisani na Bjelovarskom sajmu

Bjelovarski sajam
08.09.2017.

Prvi ugovori iz mjere 4 potpisani na Bjelovarskom sajmu

Jubilarni 25. jesenski međunarodni bjelovarski sajam otvorio je danas ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić kao izaslanik predsjednika Vlade RH. "Vlada RH i ja kao ministar poljoprivrede, poljoprivredu prepoznajemo kao stratešku djelatnost u nacionalnom gospodarstvu. Nizom mjera i zakonskim rješenjima želimo okrenuti novu stranicu u hrvatskom... Prvi ugovori iz mjere 4 potpisani na Bjelovarskom sajmu

Sudjelujte na 25. Jesenskom bjelovarskom sajmu!

Bjelovarski sajam
12.06.2017.

Sudjelujte na 25. Jesenskom bjelovarskom sajmu!

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam je uz Proljetni sajam najveća sajamska manifestacija, na kojoj će se u gospodarskom dijelu sajma predstaviti nekoliko stotina izlagača iz Hrvatske i petnaestak stranih država. Sajam će se održati 08.-10.09.2017. godine, na Sajamskom prostoru Gudovac. Riječ je o međunarodnom gospodarsko-obrtničkom... Sudjelujte na 25. Jesenskom bjelovarskom sajmu!

Posjetite SIP na Proljetnom bjelovarskom sajmu!

SIP
30.03.2017.

Posjetite SIP na Proljetnom bjelovarskom sajmu!

Posjetite izložbeni prostor slovenske tvrtke SIP na 20. proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu. Sajam će se održati od 31.03. do 02.04.2017. na Sajamskom prostoru Gudovac pored grada Bjelovara. SIP - stručnjak za spremanje trave izložit će široki asortiman kosilica, okretača i sakupljača. Onih namijenjenih obradi velikih ravnih površina, kao... Posjetite SIP na Proljetnom bjelovarskom sajmu!

SAME traktori na Bjelovarskom sajmu!

PNPlus - SAME
01.04.2016.

SAME traktori na Bjelovarskom sajmu!

Jeste li već na putu u Bjelovar kako biste posjetili 19. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam? Ako jeste ili pak imate u planu, obavezno prošetajte i do PNPlus izložbenog prostora na kojemu ćete naći SAME traktore! Po prvi puta na gudovačkom sajmu kao zaseban odjel tvrtke Poljo-Nova koja također ima izložbeni prostor, ovi traktori će biti... SAME traktori na Bjelovarskom sajmu!

Bogata MF ponuda na Bjelovarskom sajmu

Austro Diesel
24.03.2016.

Bogata MF ponuda na Bjelovarskom sajmu

Bliži nam se 19. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam u Gudovcu koji će i ove godine okupiti brojne izlagače koji će imati priliku prezentirati posjetiteljima svoje proizvode i poslovne novitete. Osim susreta s izlagačima posjetitelji će moći prisustvovati i brojnim prezentacijama, predavanjima, okruglim stolovima i konferencijama. Na Proljetnom... Bogata MF ponuda na Bjelovarskom sajmu

Pottinger akcija na Bjelovarskom sajmu!

Za točno dva dana svoja vrata otvara 23. jesenski bjelovarski sajam koji se tradicionalno održava na sajamskom prostoru u Gudovcu. Iako je ovo prvenstveno stočarski sajam, tisuće posjetitelja svake godine dolazi pogledati i izloženu mehanizaciju. Već tradicionalno, od samog početka, na sajmu izlaže i tvrtka Proizvodnja opruga Dežanovac pa ih tako i... Pottinger akcija na Bjelovarskom sajmu!

KWS spektakl na Bjelovarskom sajmu!

KWS
25.03.2015.

KWS spektakl na Bjelovarskom sajmu!

Približno 30.000 posjetitelja 18. Proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma u Gudovcu, kroz 4 dana je među 400 izlagača imalo priliku vidjeti nastup vrhunskih svjetskih sjemenara - među kojima i spektakularan info-desk njemačkog KWS-a. Na predstavljanju najaktualnijih poljoprivrednih trendova najviše pažnje posjetitelja, između silne obrtničke i... KWS spektakl na Bjelovarskom sajmu!

Brojna stručna predavanja na Viroexpo 2015!

Viroexpo 2015
25.02.2015.

Brojna stručna predavanja na Viroexpo 2015!

U sklopu jubilarnog 20. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2015, koji će se održati od 27. veljače do 1. ožujka u Virovitici, Upravni odjel za zajedničke politike i fondove EU Virovitičko-podravske županije i HGK – Županijska komora Virovitica organiziraju stručna predavanja tematski vezana uz perspektive... Brojna stručna predavanja na Viroexpo 2015!

Brojne novosti na Viroexpo sajmu 2015!

VIROEXPO
05.02.2015.

Brojne novosti na Viroexpo sajmu 2015!

U četvrtak 5. veljače održan je sastanak Organizacijskog odbora 20. sajamske manifestacije Viroexpo. Sastaku su, između ostalih, prisustvovali zamjenica župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak te direktor sajma Viroexpo Igor Andrović. Na sastanku je razgovarano o pripremama za jubilarni 20. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i... Brojne novosti na Viroexpo sajmu 2015!

Prijavite se za izlaganje na sajmu Viroexpo 2015.

Viroexpo 2015.
21.10.2014.

Prijavite se za izlaganje na sajmu Viroexpo 2015.

U Virovitici će se od 27. veljače do 01. ožujka 2015. godine održati jubilarni, 20. po redu, sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede – Viroexpo 2015. Termin održavanja pomaknut je u odnosu na prethodnu godinu kako bi se izbjegle vremenske neprilike koje su dodatno otežavale organizaciju i odvijanje sajma. Viroexpo je jedan od najvećih... Prijavite se za izlaganje na sajmu Viroexpo 2015.

Isuzu prvi put na Bjelovarskom sajmu u Gudovcu

Isuzu D-MAX
28.03.2014.

Isuzu prvi put na Bjelovarskom sajmu u Gudovcu

Poznata tvrtka Auto Arbanas iz Velike Gorice na Bjelovarskom sajmu predstavit će vrhunsku i poznatu japansku marku Isuzu. Novi model je Isuzu D-MAX, pick-up za težak rad, poljoprivredu, ali i zabavu. Svi gosti sajma moći će pogledati modele i predbilježiti se za probnu vožnju. Povijest renomirane marke Isuzu Naziv Isuzu dolazi od jedne istoimene... Isuzu prvi put na Bjelovarskom sajmu u Gudovcu

Posjetite Fanon na bjelovarskom sajmu

Gudovac
04.09.2013.

Posjetite Fanon na bjelovarskom sajmu

Tvrtka Fanon d.o.o. proizvodi sve vrste stočne hrane (gotove krmne smjese i superkoncentrate) pod robnom markom PEHRA te vitaminsko-mineralne dodatke pod robnom markom CIBO. Osim toga, putem organizirane proizvodnje, proizvodi pileće meso i meso svinja, a ujedno je i jedan od rijetkih proizvođača stočne hrane u RH opremljenih linijama za peletiranje... Posjetite Fanon na bjelovarskom sajmu

Pecka na bjelovarskom sajmu

Sajam
29.08.2013.

Pecka na bjelovarskom sajmu

Među brojnim izlagačima 21. Jesenskom međunarodnog sajma u Bjelovaru naći će se i tvrtka Pecka d.o.o. . Osim proizvodnje poljoprivrednih strojeva te priključaka za predsjetvenu obradu zemlje Pecka se bavi uslugama strojne obrade metala te proizvodnje raznih proizvoda od metala (čelika) i plastike. Za posjetitelje sajma pripremili su akcijske popuste... Pecka na bjelovarskom sajmu

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Predavanja Na Bjelovarskom Sajmu 2015

Nema rezultata.