AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Poslovni Plan

Poslovni Plan

Pretraga članaka za ključne riječi: poslovni plan. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 15.

Kako će mali OPG realizirati svoj poslovni plan?

Mjera 6
04.11.2016.

Kako će mali OPG realizirati svoj poslovni plan?

Djelatnici Uprave za upravljanje EU fondom za ruralni razvoj, EU i međunarodnu suradnju te Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju održali su 27. listopada 2016. godine u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Osijeku, radionice vezane uz podmjeru 6.3. "Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava", javlja... Kako će mali OPG realizirati svoj poslovni plan?

Što mora sadržavati poslovni plan Mjere 9?

Mjera 9
06.10.2016.

Što mora sadržavati poslovni plan Mjere 9?

U Narodnim novinama broj 81 od 09. rujna 2016. godine objavljen je Pravilnik o provedbi Mjere M09 "Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020. U navedenom Pravilniku sukladno članku 8. stavku 1. prihvatljive za potporu su proizvođačke organizacije priznate u skladu s odredbama... Što mora sadržavati poslovni plan Mjere 9?

U najam uzimaju stare plantaže malina i kupina!

U nasadu kupina koji se nalazi u Gorici Miholečkoj, križevačka obitelj Šantić, završila je jesensko orezivanje. Na površini nešto manjoj od jednoga hektra, imaju 1.600 grmova s kojih su ubrali 4,5 tone kupina. Urodom su prilično zadovoljni, jer imaju sustav navodnjavanja, pa je voće dobro rodilo unatoč visokim temperaturama i suši. "Vrućine... U najam uzimaju stare plantaže malina i kupina!

Isplanirajte vrt za iduću sezonu

Važnost plodoreda
16.01.2017.

Isplanirajte vrt za iduću sezonu

Zima je idealno vrijeme za planiranje organizacije vrta za narednu sezonu. Kod mene ovo planiranje podrazumijeva odabir kultura za sijanje/sadnju, provjera sjemena koje imam i koje se može iskoristiti i priprema tabele, odnosno sheme plodoreda. Plodored je redoslijed uzgoja različitih kultura na određenom prostoru i u određenom vremenu/sezoni. Rotacija... Isplanirajte vrt za iduću sezonu

Plan objave natječaja ruralnog razvoja 2016.

Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, izradilo je plan natječaja za 2016. godinu. "Kod planiranja smo se trudili zadovoljiti potrebe potencijalnih korisnika, ali i pripremiti administrativne kapacitete koji će raditi na obradi prijava. Mi u Ministarstvu i kolege u Agenciji za... Plan objave natječaja ruralnog razvoja 2016.

Vrijeme je za sjetvu! Loboda = planinski špinat!

Domaća loboda
29.03.2016.

Vrijeme je za sjetvu! Loboda = planinski špinat!

Domaća loboda (Atriplex hortensis) je povrtlarska kultura koja se ranije uzgajala u svakom vrtu, a danas je rijetka povrtnica. Poznata je pod nazivima: jestiva loboda, ljetni špinat, vrtna loboda, francuski špinat, planinski špinat, domaća pepeljuga. Rasprostranjena je diljem Europe, Mediteranskog područja, središnje Azije i Kine. Porijeklo vuče iz... Vrijeme je za sjetvu! Loboda = planinski špinat!

Ispaša - učinkovita ishrana u planinskim regijama

Jesenska ispaša
04.11.2015.

Ispaša - učinkovita ishrana u planinskim regijama

Prirodni travnjaci (livade i pašnjaci) najvažniji su izvor stočne hrane u brdsko-planinskim predjelima. Travnjaci se unapređuju održavanjem i pravilnim postupkom korištenja. Od mjera održavanja najvažnije je gnojenje, ali i optimalno vrijeme korištenja te izbor načina korištenja (ispaše ili kosidbe). Paša ima brojne prednosti nad voluminoznim... Ispaša - učinkovita ishrana u planinskim regijama

Plantaža badema koja odolijeva svim neprilikama!

OPG Rančić
03.08.2015.

Plantaža badema koja odolijeva svim neprilikama!

Dražen Rančić podsjeća kako je njegova obitelj u Brnazama još 1982. godine uzgajala mješoviti voćnjak gotovo svih vrsta voća koje mogu uspijevati u podneblju Cetinskog kraja. Također je uzgajala i plantažni vinograd koji su prije spomenute godine zasadili, on i njegov otac Petar, a do tada bi se zadovoljili tek s glavinkom, vinčušom i crljenom... Plantaža badema koja odolijeva svim neprilikama!

Navodnjavanje i fertirigacija plantažnih nasada

Navodnjavanje
08.04.2015.

Navodnjavanje i fertirigacija plantažnih nasada

Ključni faktor koji odvaja uspješne proizvođače jabuka, od onih manje uspješnih, mogućnost je efikasnog i nadasve racionalnog korištenja sustava za navodnjavanje i fertirigaciju. Pogotovo ovo vrijedi u ekstremno sušnim godinama kada se u pitanje može dovesti i sama uspješnost proizvodnje jabuka i mogućnost da se izbjegnu stresni uvjeti u njihovoj... Navodnjavanje i fertirigacija plantažnih nasada

Gdje je nestalo planiranje proizvodnje?

Proizvodnja
13.09.2013.

Gdje je nestalo planiranje proizvodnje?

Od 2000., kada je počelo utabavanje hrvatskog puta za EU, u Ministarstvu poljoprivrede promijenila su se tri ministra, od kojih jedan sada radi u pučkoj kuhinji, gdje reže luk. To su bili Božidar Pankretić, Petar Čobanković i Tihomir Jakovina. Nikome od njih nije bilo zanimljivo raditi svoj posao i baviti se prehrambenom bilancom, ili pak planirati... Gdje je nestalo planiranje proizvodnje?

Strateški plan turizma Hrvatske

Seoski turizam
31.03.2009.

Strateški plan turizma Hrvatske

Strateški plan turizma mijenja turistički imidž države. Zamišljeno je pet glavnih taktika da bi Hrvatska postala visoko cijenjena destinacija životnog stila te očuvanih prirodnih i kulturnih vrijednosti. Do 2020. Hrvatska će umjesto sadašnjih 11,3 milijuna turista ugošćavati njih 17,6 milijuna, a ukupni prihod s aktualnih 7,1 milijardu eura... Strateški plan turizma Hrvatske

Bioplinsko postrojenje riješeno, u planu je i 15 peradarnika!

Eko kotor
17.11.2017.

Bioplinsko postrojenje riješeno, u planu je i 15 peradarnika!

Prošlo je više od pet godina otkako je tvrtka Eko kotor započela pripreme oko izgradnje biplinskog postrojenja u Kotoribi. Nakon dugotrajnog i iscrpnog prikupljanja dokumentacije, pokrenuta je izgradnja, a ovih dana očekuje se pokretanje proizvodnje "Nakon dugo godina sve pripreme su gotove i sljedećeg tjedna službeno započinjemo s radom", rekao nam... Bioplinsko postrojenje riješeno, u planu je i 15 peradarnika!

Alen Islamović ubire lješnjak sa svoje plantaže

Alen Islamović je već 34 godine, gotovo cijeli radni staž u Bijelom dugmetu, valjda najdugovječnijem rock bandu na ovim prostorima. Ni ovo ljeto Bijelo dugme nije propustilo održavati koncerte. No, ovaj popularni Bišćanin kako stageom, suvereno vlada i svojom plantažom lješnjaka čijim se uzgojem počeo nedavno baviti. Stigla je jesen i vrijeme da... Alen Islamović ubire lješnjak sa svoje plantaže

Lani smo proizveli 17.000 tona ribe, plan je udvostručiti je

Aquaculture Europe
18.10.2017.

Lani smo proizveli 17.000 tona ribe, plan je udvostručiti je

Međunarodna konferencija Aquaculture Europe, koju svake godine u drugoj zemlji organizira Europsko udruženje za akvakulturu (EAS 2017) održava se u Dubrovniku. Konferencija svake godine okupi više od tisuću sudionika iz 70 zemalja, a sastoji se od znanstvenih izlaganja i prezentacija o najnovijim tehnologijama i dostignućima u akvakulturi... Lani smo proizveli 17.000 tona ribe, plan je udvostručiti je

Planirate li uložiti u smilje, o ovome morate voditi računa!

Uzgoj smilja
12.10.2017.

Planirate li uložiti u smilje, o ovome morate voditi računa!

Prije nekoliko godina uzgoj ljekovitog i aromatičnog bilja, među kojim dominira smilje (Helichrysumitalicum), top-tema je kod poljoprivrednih proizvođača u Hercegovini i Dalmaciji, pa čak i onih koji se nisu nikada bavili poljoprivredom. Smilje je mediteranska biljka koja raste u sunčanim kamenjarima Dalmacije i Hercegovine i s ovih područja daje... Planirate li uložiti u smilje, o ovome morate voditi računa!

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Poslovni Plan

Prikaz oglasa iz poljoprivrednog oglasnika koji sadrže ključnu riječ: poslovni plan.

POSLOVNI PLANOVI i prijave na mjere APPRR

POSLOVNI PLANOVI i pri...

Usluge i ostalo

Ostale oglase možete pronaći ovdje.