AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Pioneer Cabin

Pioneer Cabin

Pretraga članaka za ključne riječi: pioneer cabin. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 15.

Novi Pioneerovi hibridi prilagođeni sušnim uvjetima

Dan Pioneera
18.10.2017.

Novi Pioneerovi hibridi prilagođeni sušnim uvjetima

Poljoprivredne površine koje okružuju Visoko gospodarsko učilište u Križevcima te tamošnju Srednju gospodarsku školu, bile su mjestom održavanja regionalnog Dana polja Pioneera, na kojem je sudjelovalo 500-njak poljoprivrednika s područja sjeverozapadne Hrvatske kao i gosti iz susjedne Slovenije. Nakon onih održanih u Klisi nedaleko Osijeka i... Novi Pioneerovi hibridi prilagođeni sušnim uvjetima

Stjepanović: Pioneer kukuruz je otporan i stabilan

Pioneer
06.10.2017.

Stjepanović: Pioneer kukuruz je otporan i stabilan

Željko Stjepanović, poljoprivrednik iz Bolča u Zagrebačkoj županiji, vjeran je Pioneerovim hibridima kukuruza već dvadesetak godina. Sijao je sve vrste hibrida, od najranijih do najkasnijih na svojih 70 jutara oranica. Ipak najviše je sadio hibride grupe 400 i nešto manje grupe 300. Kukuruz koji proizvodi isključivo koristi za prehranu svoje stoke... Stjepanović: Pioneer kukuruz je otporan i stabilan

Siniša na 60 ha sije samo Pioneer kukuruz!

Pioneer
28.09.2017.

Siniša na 60 ha sije samo Pioneer kukuruz!

Siniša Mrzlečki iz Gornjih Plavnica u okolici Bjelovara pojavio se na Danu polja Pioneera ispred obiteljskog OPG-a brata i oca Franje. Ova obitelj obrađuje oko 90 hektara od čega je kukuruz isključivo Pioneer na površini od 60 hektara. Manji dio proizvedenog kukuruza koriste za prehranu svoje stoke, a veći dio isporučuju za prodaju. Važno je... Siniša na 60 ha sije samo Pioneer kukuruz!

Pioneer hibridi unatoč suši pokazali visoke prinose!

Pioneer Dan polja
27.09.2017.

Pioneer hibridi unatoč suši pokazali visoke prinose!

Gotovo je nevjerojatno da u ovoj sušnoj godini nije bilo moguće na Danu polja u srijedu 20. rujna 2017. obrati kukuruz na pokusnim parcelama Pioneera u Gudovcu zbog kiše i mekanog tla. Iako vremenske prilike nisu dopustile da poljoprivredna mehanizacija obere kukuruz na pokusnoj parceli obitelji Margetić u Gudovcu, okupljenih nekoliko stotina... Pioneer hibridi unatoč suši pokazali visoke prinose!

I u stresnim uvjetima Pioneer hibridi zadržali dobre prinose

Pioneer Dani polja
15.09.2017.

I u stresnim uvjetima Pioneer hibridi zadržali dobre prinose

"Već 23 godine smo ovdje prisutni direktno, ali taj program smo počeli širiti i ranije, prije rata, u suradnji s ondašnjim IPK Osijek. Možemo se pohvaliti da danas držimo 43 posto tržišta kukuruza što govori da smo lideri u toj proizvodnji u Hrvatskoj", istaknuo je Marko Jukić, mr.sc. direktor/Sales Op. Manager Croatia & BiH tvrtke Pioneer... I u stresnim uvjetima Pioneer hibridi zadržali dobre prinose

Pioneer tehnologije u hibridima uljane repice

Pioneer
02.06.2017.

Pioneer tehnologije u hibridima uljane repice

"Nove tehnologije uvijek donose nove prednosti. Clearfield tehnologija pruža fleksibilnost i efikasnu zaštitu od korova što je jedan od preduvjeta visokih prinosa u žetvi. Modificirana verzija hibrida PR46W14 u Clearfield verziji je PT200CL kojega smo upoznali na Danima polja Pioneer hibrida uljane repice na površinama Valpovo d.d. kod Veliškovaca. Tu... Pioneer tehnologije u hibridima uljane repice

Rodna godina za Pioneer kukuruz!

Pioneer
14.10.2016.

Rodna godina za Pioneer kukuruz!

Od iduće će godine, za proljetnu sjetvu, tvrtka Pioneer sjeme d.o.o. u svojoj ponudi imati dva nova hibrida kukuruza, ali i tri sorte soje, najavljeno je to na regionalnom Danu Pioneer hibrida kukuruza, održanom u Čađavici. U ovom je demonstracijskom pokusu prikazano 16 hibrida od 300 do 600 FAO grupe dozrijevanja, od kojih je i pet eksperimentalnih... Rodna godina za Pioneer kukuruz!

Pioneer kukuruzi brze regeneracije!

Pioneer
06.10.2016.

Pioneer kukuruzi brze regeneracije!

Dan polja u Križevcima tvrtke Pioneer Sjeme u srijedu je okupio velik broj poljoprivrednika, stručnjaka, distributera sjemenja, ali i školaraca s područja sjeverozapadne Hrvatske. Na parceli Srednje gospodarske škole Dan polja je već tradicija. I ovaj put cilj je bio predstaviti nove materijale, ono što će biti u prodaji 2017. godine. "Svake godine... Pioneer kukuruzi brze regeneracije!

Pioneer uljana repica prošla na ispitu!

Pioneer
01.06.2016.

Pioneer uljana repica prošla na ispitu!

Prema procjenama, ove godine u Hrvatskoj je između 25 i 30 tisuća hektara poljoprivrednog zemljišta zasijano uljanom repicom. Zbog povoljnih vremenskih uvjeta tijekom sjetve, ratari su se odlučili za nešto veće površine pod spomenutom kulturom nego 2015. Mnogi od njih odabrali su Pioneer hibride koji se temelje na svojoj raznolikosti i kvaliteti. Sve... Pioneer uljana repica prošla na ispitu!

Prva Pioneer pokusna polja sa sojom

Pioneer
25.04.2016.

Prva Pioneer pokusna polja sa sojom

Ovih dana na području čitave Hrvatske Pioneer je započeo sjetvu prvih pokusnih polja soje. S obzirom na nove trendove i promjenu strukture sjetvenih površina, soja se sve više nameće kao poljoprivredna kultura koja, uz kukuruz i pšenicu, postaje nezaobilazna u plodoredu velike većine farmera. Pioneer je u Hrvatskoj najviše poznat po prodaji hibrida... Prva Pioneer pokusna polja sa sojom

Pokusni usjevi s duplim redovima iz Pioneera!

Pioneer
11.06.2015.

Pokusni usjevi s duplim redovima iz Pioneera!

Iako su prošlogodišnje obilne oborine u Hrvatskoj prepolovile broj površina zasijanih uljanom repicom, tvrtka Pioneer koja je lider u proizvodnji sjemena, sa svojim hibridima, ovisno o lokalitetima, očekuje šarolike prinose. Susjedne zemlje, poput Mađarske i Rumunjske, ipak su bolje prošle jer je voda tamo odnijela tek oko 5% posijanih površina... Pokusni usjevi s duplim redovima iz Pioneera!

Pioneer otišao za boljim uvjetima proizvodnje

Pioneer
21.09.2014.

Pioneer otišao za boljim uvjetima proizvodnje

Slavonski poljoprivrednici i Osječani bili su prije 15-tak godina sretni kada je na mjestu propale IPK-ove tvrtke Oranica, došao američki Pioneer. U neku ruku, to je bio nastavak sjemenske proizvodnje na toj lokaciji, a kada se još radilo o velikoj tvrtki kao što je renomirani američki proizvođač sjemena, zadovoljstvo je bilo još veće. No, kao... Pioneer otišao za boljim uvjetima proizvodnje

Pioneer hibridi nastavljaju tradiciju kvalitete!

Pioneer
19.09.2014.

Pioneer hibridi nastavljaju tradiciju kvalitete!

Ako ste jučer, prolazeći kroz Sarvaš naišli na polje koje je vrvilo ljudima, bio je to Centralni Pioneer dan polja kukuruza. Ako ste pak prisustvovali samom događaju, mogli ste iz prve ruke vidjeti kako je Pioneer oduševio prisutne svojim novim hibridima kukuruza! Događaj se odvio na pokusnim parcelama tvrtke Novi Agrar d.o.o., članice grupe Žito... Pioneer hibridi nastavljaju tradiciju kvalitete!

Uspjeh Pioneer hibrida uljane repice!

Pioneer je bio prvi uzgajivač u Europi koji je bio 100 % usredotočen na oplemenjivanje i stvaranje hibrida, što pokazuje njihovu predanost inovacijama, kao i vjeru u prednosti uzgoja hibrida uljane repice. Prednosti hibrida za naše farmere mnogostruke su i u osnovi se temelje na raznolikosti i kvaliteti Pioneer germplazme. Pokusna polja uljane repice... Uspjeh Pioneer hibrida uljane repice!

Pioneer hibridi uljane repice – 20 godina s Vama!

Ove godine obilježava se 20. obljetnica od pojave prvih Pioneer hibrida uljane repice. Tim povodom u restoranu Kutjevački podrum u Kutjevu 03. lipnja 2014. godine obilježen je Dan polja hibrida uljane repice tvrtke Pioneer. Uzvanicima su se obratili Mladen Itrak predsjednik Uprave tvrtke Kutjevo d.d., te predstavnici tvrtke Pioneer, Mario Bačani product... Pioneer hibridi uljane repice – 20 godina s Vama!

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Pioneer Cabin

Nema rezultata.