AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Nuno Melo

Nuno Melo

Pretraga članaka za ključne riječi: nuno melo. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 3.

Sponzori Veselićev projekt proglasili najboljim

Ivan Veselić najbolji je mladi poduzetnik u Europskoj uniji prema mišljenju sponzora. Naime, na izboru za najboljeg europskog mladog poljoprivrednika na 3. Europskom kongresu mladih poljoprivrednika u Bruxellesu, hrvatski je projekt oduševio sponzore koji su projekt mladog Ivana Veselića prepoznali kao najbolji. "Drago mi je što sam ovdje i što je moj... Sponzori Veselićev projekt proglasili najboljim

Prijavi se i postani najbolji hrvatski mladi poljoprivrednik!

HUMP Agro
12.06.2015.

Prijavi se i postani najbolji hrvatski mladi poljoprivrednik!

Zasigurno se svi sjećaju prve hrvatske najbolje mlade poljoprivrednice Martine Petrović, koja je među 200 prijavljenih na istoimenom natječaju prošle godine ponijela ovu laskavu titulu. Osim što se na obiteljskom gospodarstvu bavi uzgojem crne slavonske svinje - fajferice, Martina je i magistra ekonomije, a njezina formula za uspjeh bio je projekt... Prijavi se i postani najbolji hrvatski mladi poljoprivrednik!

Jednostavnija registracija proizvođačkih grupa

Na sjednici Odbora za poljoprivredu i ruralni razvoj Europskog parlamenta o provedbi odredaba o proizvođačkim organizacijama, operativnim fondovima i operativnim programima u sektoru voća i povrća od reforme iz 2007. godine, hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir upozorila je da je nužno pojednostavniti europske i nacionalne... Jednostavnija registracija proizvođačkih grupa

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Nuno Melo

Nema rezultata.