AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Mike Tyson

Mike Tyson

Pretraga članaka za ključne riječi: mike tyson. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 4.

Mike Tyson postaje poljoprivrednik?

Mike Tyson
06.01.2018.

Mike Tyson postaje poljoprivrednik?

Bivši svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji, glumac, legenda, postaje poljoprivrednik? Da, dobro ste pročitali. No, neće Mike uzgajati ni kukuruz, ni maline, ni ovce - nego kanabis. Njegov ranč na 40 hektara nalazi se u Kaliforniji, i nosi naziv, naravno, "Tyson ranč". Kanabis će saditi zahvaljujući zakonu koji je legalizirao tu biljku prije... Mike Tyson postaje poljoprivrednik?

Praksa i teorija biodinamike kroz iskustvo Alexa Podolinskyog

Biodinamika
02.09.2011.

Praksa i teorija biodinamike kroz iskustvo Alexa Podolinskyog

Udruga „Stolisnik“ 10. rujna 2011., s početkom u 9 sati organizira praktičnu radionicu za sve zainteresirane za biodinamničku proizvodnju na imanju OPG-a Jasminke i Željka Iličić u Svetom Petru Čvrstecu. Okvirni plan radionice 10. rujna 2011. 1) Praksa: Praktični prikaz obrade tla različitim alatkama: rehabilitator, vile kopačice, vile... Praksa i teorija biodinamike kroz iskustvo Alexa Podolinskyog

Polemike oko Mesapa

Mesap
09.07.2010.

Polemike oko Mesapa

U utorak je u Nedelišću održana posljednja sjednica Općinskog vijeća prije ljetne pauze. Na njen je dnevni red stavljeno niz izvješća. Vijećnici su dobili pregled stanja u Međimurje plinu, Međimurskim vodama i nedelišćanskom Mesapu. Upravo je ovaj posljednji izazvao najviše polemike u kojoj su se oglasili vijećnici svih stranaka. Raspravu je... Polemike oko Mesapa

Znate li koje se svjetske face bave poljoprivredom?

Poljoprivreda je in
08.01.2018.

Znate li koje se svjetske face bave poljoprivredom?

Nema do poljoprivrede, proizvodnje hrane i očuvanja okoliša. Svjesne su toga i svjetski poznate face, bilo da je riječ o sportašima, glazbenicima ili pak političarima, koji su se okrenuli nekom sektoru poljoprivredne proizvodnje. Posljednji u nizu o kojemu smo pisali je veliki Mike Tyson. Svojevremeno svjetski boksački prvak šansu za uspjeh vidi u... Znate li koje se svjetske face bave poljoprivredom?

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Mike Tyson

Nema rezultata.