AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Isplata

Isplata

Pretraga članaka za ključne riječi: isplata. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 15.

Isplata avansa poticaja kreće u ponedjeljak!

Hoće li i kada krenuti isplata avansa poticaja, goruće je pitanje koje je i nama postavljeno mnoštvo puta. Naravno, informirali smo se u resornom ministarstvu, a na isto pitanje, ministar Tomislav Tolušić odlučio se odgovoriti putem društvenih mreža. Kaže ovako: Dragi moji poljoprivrednici i poljoprivrednice! Svaki dan dolazi na desetke upita kada... Isplata avansa poticaja kreće u ponedjeljak!

Krenula isplata izravnih plaćanja za 2017.!

Jeste li već provjerili račun? Naime, prema najavama Ministarstva poljoprivrede danas kreće isplata izravnih plaćanja poljoprivrednicima za proizvodnu 2017. godinu. Isplata izravnih plaćanja kreće isplatom predujma u ukupnom iznosu od 922 milijuna kuna, što je 116 milijuna kuna više nego prošle godine. Potporu će primiti oko 100.000... Krenula isplata izravnih plaćanja za 2017.!

Isplata avansa poticaja do kraja studenog!

Isplata poticaja
25.09.2017.

Isplata avansa poticaja do kraja studenog!

Avansi poticaja idu u studenom. I tako će biti u naredne tri godine, rekao je ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić u virovitičkom prigradskom naselju, Koriji. Ove godine, dodao je, riječ je o 922 milijuna kuna koje će biti isplaćeno do kraja studenog, ostatak poticaja isplatit će u veljači sljedeće godine dok će poravnanje ići u svibnju... Isplata avansa poticaja do kraja studenog!

U utorak ide isplata druge rate izravnih potpora

Isplata potpora
14.04.2017.

U utorak ide isplata druge rate izravnih potpora

Ministarstvo poljoprivrede preko Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju od utorka, 18. travnja 2017. započinje s isplatom druge rate izravnih plaćanja u iznosu od 1 milijarde kuna poljoprivrednicima. Podsjetimo, u studenom prošle godine poljoprivrednicima je isplaćeno 806 milijuna kuna predujma izravne potpore za 2016... U utorak ide isplata druge rate izravnih potpora

Sutra započinje isplata 1,4 milijarde kuna potpore

Isplata potpora
07.02.2017.

Sutra započinje isplata 1,4 milijarde kuna potpore

Isplata prvog dijela izravne potpore za 2016. godinu započinje 8. veljače 2017. Na račune oko 100.000 poljoprivrednih gospodarstava do kraja veljače ukupno će biti isplaćeno 1,4 milijarde kuna izravnih plaćanja. Podsjećamo, u studenom prošle godine poljoprivrednicima je isplaćeno 806 milijuna kuna predujma izravne potpore za 2016. godinu. Tablica... Sutra započinje isplata 1,4 milijarde kuna potpore

Od sutra kreće isplata potpora za 100 tisuća OPG-a

Isplata izravnih plaćanja poljoprivrednicima za proizvodnu 2016. godinu započinje sutra, 22. studenog 2016. godine i to isplatom proizvodno vezane potpore za voće, a do 28. studenog isplatit će se i osnovno, zeleno i preraspodijeljeno plaćanje u ukupnom iznosu od 806 milijuna kuna (50 milijuna kuna više nego lani). Isplatu će primiti oko 100.000... Od sutra kreće isplata potpora za 100 tisuća OPG-a

Isplata avansa izravnih potpora u studenom!

Isplata potpora
06.10.2016.

Isplata avansa izravnih potpora u studenom!

Proračunom Ministarstva poljoprivrede za 2016. godinu osigurana su sredstva za isplatu avansa poljoprivrednim proizvođačima za proizvodnu 2016. godinu. Avans u iznosu od 806 milijuna kuna bit će isplaćen poljoprivrednim proizvođačima u drugoj polovici studenog, zaključno s 30. studenim 2016. godine, javljaju iz Ministarstva poljoprivrede. Avansne... Isplata avansa izravnih potpora u studenom!

Isplata potpora za proizvodnu 2015. do 30. lipnja!

Isplata potpora
02.06.2016.

Isplata potpora za proizvodnu 2015. do 30. lipnja!

Isplata poljoprivrednih potpora završit će, kao i svake godine do sada, zaključno s 30. lipnja 2016. godine, kako je i propisano Pravilnikom o provedbi izravne potpore poljoprivredi. Novost od ove godine je isplata potpore za ekološku poljoprivredu iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EPFRR), koja se do sada financirala isključivo... Isplata potpora za proizvodnu 2015. do 30. lipnja!

Krenula isplata drugog dijela izravnih plaćanja

Isplata potpora
16.05.2016.

Krenula isplata drugog dijela izravnih plaćanja

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju krenula je s isplatom drugog dijela izravnih plaćanja poljoprivrednicima. Naime, nakon isplate predujma (u studenom 2015.) i prve rate isplate (11.4.), već od danas (16.5.) kreće isplata druge rate, u kojoj će biti isplaćen sav preostali dio izravne potpore. Ovo je prvi put da će... Krenula isplata drugog dijela izravnih plaćanja

Sljedeći tjedan isplata drugog dijela potpora

Isplata potpora
11.05.2016.

Sljedeći tjedan isplata drugog dijela potpora

Nakon prijeboja dugovanja sljedeći tjedan započinje isplata drugog dijela izravne potpore poljoprivrednicima Nakon isplate 1,65 milijardi kuna kroz predujam i prvu ratu koji su se financirali iz proračuna EU, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju sljedeći tjedan započinje s isplatom drugog dijela izravne potpore, koja se... Sljedeći tjedan isplata drugog dijela potpora

Nije šala - isplata potpora početkom travnja!

Isplata potpora
22.03.2016.

Nije šala - isplata potpora početkom travnja!

Isplata izravnih plaćanja će početi početkom travnja, kako je nedavno najavio ministar poljoprivrede Davor Romić. Kako ne biste pomislili da je to priprema za prvoaprilsku šalu, potvrdio je to i vršitelj dužnosti ravnatelja Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Ivan Macanić, danas na zatvaranju IPA TW projekta u... Nije šala - isplata potpora početkom travnja!

Kad će isplata poticaja i projektnih sredstava?

Isplata potpora
14.01.2016.

Kad će isplata poticaja i projektnih sredstava?

Hrvatskim poljoprivrednicima je lani, prvi puta do sada, isplaćeno 750 milijuna kuna predujma za izravna plaćanja poljoprivrednicima. Isplatu prve rate ostalih sredstava očekujemo, kao i proteklih godina, koncem veljače, a isplatu druge rate najkasnije do 30. lipnja 2016. godine. 432 projekta u lovu na 50.000 eura Na natječaj za dobivanje 50.000 eura... Kad će isplata poticaja i projektnih sredstava?

Uskoro isplata potpora vlasnicima konja

Isplata potpora
24.11.2015.

Uskoro isplata potpora vlasnicima konja

Iz Ministarstva poljoprivrede podsjećaju potencijalne korisnike i zainteresiranu javnost da je Vlada RH 30. srpnja 2015. godine, donijela odluku o donošenju Nacionalnog programa poticanja provedbe uzgojnih programa za toplokrvne pasmine i uzgojne tipove konja u Republici Hrvatskoj za razdoblje od 2015. do 2020. godine (u prilogu ispod teksta). U skladu s... Uskoro isplata potpora vlasnicima konja

Krenula isplata 750 milijuna kuna predujma za 2015.

Isplata potpora
02.11.2015.

Krenula isplata 750 milijuna kuna predujma za 2015.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju započela je s isplatom 750 milijuna kuna predujma za izravnu potporu poljoprivrednicima za proizvodnu 2015. godinu. Riječ je o isplati 50% EU dijela potpore, a ona se odnosi na potporu po površini (osnovno i zeleno plaćanje, preraspodijeljeno plaćanje te plaćanje za mlade... Krenula isplata 750 milijuna kuna predujma za 2015.

U pripremi isplata predujma poljoprivrednicima!

Isplata potpora
15.10.2015.

U pripremi isplata predujma poljoprivrednicima!

Iako su se prema ranijim najavama, poljoprivrednici ponadali da će im ovih ovih dana na račune sjesti prvi dio izravnih plaćanja, to se do daljnjeg neće dogoditi. U Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju napominju da pripremaju isplatu predujma izravnih plaćanja za ovu godinu i to se, ističu, odnosi na dio potpore Europske... U pripremi isplata predujma poljoprivrednicima!

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Isplata

Prikaz oglasa iz poljoprivrednog oglasnika koji sadrže ključnu riječ: isplata.

Kupujem berace Zmaj

Kupujem berace Zmaj

Mehanizacija

Kupujem SIP Sempeter berace

Kupujem SIP Sempeter b...

Mehanizacija

Kupujem traktore IMR Rakovica 60 65 76

Kupujem traktore IMR R...

Mehanizacija

Ostale oglase možete pronaći ovdje.