AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Gruber

Gruber

Pretraga članaka za ključne riječi: gruber. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 15.

Upoznajte lagani gruber Regent Terrakan!

Poljo-Nova
13.10.2017.

Upoznajte lagani gruber Regent Terrakan!

Tvrtka Poljo-Nova predstavlja lagani gruber Regent model Terrakan 5000. Radni zahvat ovog stroja je 5 metara, a njegova težina iznosi oko 1.150 kilograma. Rasklapa se hidraulički u transportni položaj dok su njegove 32 opružne motičice, dimenzije 70x12 milimetara, postavljene u 4 reda što omogućuje dobar protok zemlje. Razmak između motičica je 15... Upoznajte lagani gruber Regent Terrakan!

Sve prednosti Amazone Cenius 3003 Special grubera

Farm Show
13.09.2017.

Sve prednosti Amazone Cenius 3003 Special grubera

Tvrtka Agronom d.o.o. predstavlja gruber Amazone Cenius 3003 Special s prstenastim valjkom. Ovaj stroj ima radni zahvat od 3 metra i 11 radnih tijela u 3 reda. Posjeduje i "special" - zaštitu radnih tijela sa sigurnosnim vijkom, hidraulično podešavanje radne dubine i bočna krilca na radnim tijelima. Ovaj stroj ima red duplih nazubljenih diskova te... Sve prednosti Amazone Cenius 3003 Special grubera

Upoznajte gruber Satex Kombinator!

AgroPMD
06.09.2017.

Upoznajte gruber Satex Kombinator!

Tvrtka AgroPMD d.o.o. na 4. Farm Show-u predstavila je plošni kultivator (gruber) Satex Kombinator - stroj koji dolazi u modelima od dva i pol i tri metra radnog zahvata. Ovaj gruber se koristi za međurednu obradu nekih ratarskih kultura i za predsjetvenu pripremu zemljišta na optimalnoj dubini od 15 do 35 centimetara. Satex Kombinator radnog zahvata dva... Upoznajte gruber Satex Kombinator!

Moćni spoj John Deere-a s Kuhn gruberom!

Novocommerce International predstavlja Cultimer L350 proizvođača Kuhn - robusni plošni kultivator radne širine tri i pol metra. Koristi se za intenzivno miješanje biljnih ostataka s tlom, sječu korova nakon žetve pri dubinama od 5 do 15 centimetara i olakšano oranje. Sve to je osigurano kombinacijom radnih tijela diskova i valjaka. Cultimer ima... Moćni spoj John Deere-a s Kuhn gruberom!

Gruberi, germinatori i tanjurače na baranjskim poljima

Satex
27.07.2017.

Gruberi, germinatori i tanjurače na baranjskim poljima

Tvrtka Satex iz Ade u Bačkoj u suradnji sa svojim predstavnikom Agro PMD d.o.o. iz Osijeka, prvi će put u radu prikazati rad svojih strojeva. Iz osječke tvrtke pozivaju sve zainteresirane da prisustvuju prezentaciji u radu ovih strojeva na lokaciji uz cestu Kneževi Vinogradi - Karanac. Prezentacija se održava u petak, 28. srpnja s početkom u 10 sati... Gruberi, germinatori i tanjurače na baranjskim poljima

Hibrid podrivača i grubera za rahljenje tla

Razrahljivač tla
12.04.2017.

Hibrid podrivača i grubera za rahljenje tla

U Baranji je održana prezentacija rada inovativnog stroja za dubinsko rahljenje tla, prema ideji dr. sc. Ivana Muse. Pogoršanje strukture tla i smanjenje količine humusa u tlu već dugi niz godina je zbilja u Hrvatskoj. Korištenjem teške poljoprivredne mehanizacije i oranja kao osnovne operacije obrade tla stvara se taban pluga koji vrlo nepovoljno... Hibrid podrivača i grubera za rahljenje tla

Gruber ILGI Apollo podnosi veliki teret i dubine

Se-kra
10.10.2016.

Gruber ILGI Apollo podnosi veliki teret i dubine

Tvrtka Se-Kra iz Sesvetskog Kraljevca prezentirala je u radu mogućnosti Grubera ILGI Apollo 3M uz pomoć New Holland traktora od 300 KS. Lazar Grubić, predstavnik tvrtke, kaže kako je velika prednost Apollo grubera ta što može ući u velike dubine i podnositi veliki teret. "Najvažniji je omjer cijene i kvalitete, zasigurno su to najpristupačniji... Gruber ILGI Apollo podnosi veliki teret i dubine

Rabe plug, HE-VA kratka tanjurača i gruber u radu!

AgroPMD
29.08.2015.

Rabe plug, HE-VA kratka tanjurača i gruber u radu!

HE-VA je na području Europe poznata tvornica iz Danske, a najpoznatija po proizvodnji valjaka, tanjurača i drugih strojeva za pripremu tla, te sijačica. Kod nas ih tek djelatnici tvrtke AgroPMD promoviraju i plasiraju. Ti masivni strojevi od besprijekornog švedskog čelika u radu se mogu vidjeti na osječkom sportskom i privrednom zrakoplovu u sklopu... Rabe plug, HE-VA kratka tanjurača i gruber u radu!

Akcija Lemken grubera i tanjurača!

Lemken
23.07.2015.

Akcija Lemken grubera i tanjurača!

Svima već dobro poznata plava mehanizacija tvrtke Lemken, primarno namijenjena profesionalnim proizvođačima, do kraja kolovoza 2015. postala je dostupna i široj publici. Naime, ova njemačka tvrtka koja godišnje proizvede oko 15.000 poljoprivrednih strojeva, trenutno ima akciju na dio svog asortimana, a o kojim se točno strojevima radi, saznajte u... Akcija Lemken grubera i tanjurača!

Isprobaj pa kupi Horsch gruber!

Jerković d.o.o.
04.07.2014.

Isprobaj pa kupi Horsch gruber!

Tvrtka Jerković već skoro 6 desetljeća na poljoprivrednom tržištu djeluje kao prodajno - servisni partner koji već više godina surađuje sa tvrtkama Horsch i CLAAS. Prvenstveni cilj tvrtke je zadovoljavanje kupaca te omogućavanje zastupanih strojeva po povoljnim uvjetima. Kao jedan takav stroj, predstavljaju kompaktan Horschov gruber Terrano 3FX ... Isprobaj pa kupi Horsch gruber!

KUHN predstavlja nove proizvode!

KUHN predstavlja nove proizvode u svojoj ponudi, a mi vam donosimo detaljan opis svakog od njih! Prvi na redu je novi 2-redni CULTIMER za traktore snage 75-135 KS. Prateći uspjeh CULTIMER L grubera sa tri reda zubaca za traktore snage 120 do 420 KS KUHN je lansirao novi model, CULTIMER M 300, za traktore snage 75-135 KS. Novi "M" model ima dva reda zubaca... KUHN predstavlja nove proizvode!

Claas i Horsch Pronto za sjetvu u svim uvjetima!

Jerković
04.10.2017.

Claas i Horsch Pronto za sjetvu u svim uvjetima!

Tvrtka Jerković d.o.o. predstavlja sijačicu Horsch Pronto 6 DC i traktor Claas Axion 850 Cebis. Horsch Pronto 6 DC je univerzalni stroj za sjetvu u svim uvjetima, nakon pluga, grubera ili direktno u strnjak. Sustav diskova ovog stroja obavlja rahljenje, niveliranje i proizvodi finu zemlju. Sijačica posjeduje paker valjak s pneumaticima koji osigurava... Claas i Horsch Pronto za sjetvu u svim uvjetima!

Najnoviji modeli John Deere traktora u Gudovcu

Tvrtka Novocommerce International d.o.o. i ove će godine biti prisutna na 25. jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu. Na štandu 8A tvrtka Novocommerce International d.o.o. predstavit će neke od najnovijih modela vrhunskih John Deere traktora kao što je nova serija modela 5R. Lagan i okretan, novi 5R traktor može biti opremljen prednjim... Najnoviji modeli John Deere traktora u Gudovcu

PMT izložio Valtra divove i novu žitnu sijačicu!

PMT
30.08.2017.

PMT izložio Valtra divove i novu žitnu sijačicu!

Već četvrtu godinu zaredom tvrtka Poljooprskrba Međunarodna trgovina izložila je svoje strojeve na 4. Farm Show-u. Zasigurno su najveću pažnju izazvali traktori Valtra N serije od 110, 125 i 135 KS te traktori T serije od 190 i 220 KS. Osim njih, na 500 m2 izložbenog prostora tvrtka je izložila kompletnu paletu Väderstad strojeva, od sijačica... PMT izložio Valtra divove i novu žitnu sijačicu!

Obrađuje 350 ha i sve što proizvede - proda!

KWSponos
28.08.2017.

Obrađuje 350 ha i sve što proizvede - proda!

Uspješan poljoprivrednik Dragan Čolaković iz Šaga kod Valpova raspolaže s 350 hektara poljoprivrednih površina od kojih je na 50-tak posijao uljanu repicu. Kako kaže, obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo postoji zahvaljujući tradiciji koju je djed prenio na oca, otac na Dragana, a Dragan na svoju djecu, od 1997. do danas. Nekoć su se bavili... Obrađuje 350 ha i sve što proizvede - proda!

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Gruber

Prikaz oglasa iz poljoprivrednog oglasnika koji sadrže ključnu riječ: gruber.

Gruber HORSCH TERRANO 3 FX

Gruber HORSCH TERRANO ...

Obrada tla
Jerković d.o.o.

HE-VA gruber

HE-VA gruber

Obrada tla
AgroPMD d.o.o.

Gruber HORSCH Terrano FX

Gruber HORSCH Terrano ...

Mehanizacija
Jerković d.o.o.

Ostale oglase možete pronaći ovdje.