AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Ferrari Traktori

Ferrari Traktori

Pretraga članaka za ključne riječi: ferrari traktori. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 15.

Ferrari Sky Jump je sve, samo ne običan traktor!

Ferrari traktori
17.07.2017.

Ferrari Sky Jump je sve, samo ne običan traktor!

Ferrari kao brand u sektoru poljoprivredne mehanizacije je prisutan od 1954. godine. Danas djeluje kao dio BCS multinacionalne grupacije. Ferrarijev Sky Jump je traktor s 91 KS. Sky Jump je specijalizirani traktor s prednjim gumama i stražnjim gusjenicama. Ova dvostruka konfiguracija pruža jedinicama osobine rukovanja klasičnog traktora s gumama, kao i... Ferrari Sky Jump je sve, samo ne običan traktor!

Novi Zetor - Ferrari među traktorima!

Zetor
12.11.2015.

Novi Zetor - Ferrari među traktorima!

Talijanska tvrtka Pininfarina koja je poznati tvorac najslavnijih Ferrarija u povijesti, dizajnirala je Zetorov traktor koji u poljoprivredniku budi, kako i sami kažu, emocije i strast. Traktor je svakako jedan od rijetkih primjeraka na tržištu, a zatamnjeni prozori, zakrivljene linije karoserije i sportska crvena boja svakako su odmak ok nekih... Novi Zetor - Ferrari među traktorima!

Traktori i kombajni za spas HR poljoprivrede?

O stanju u hrvatskoj poljoprivredi i sektoru hrane već pjevaju i ptice na grani. Svaki izbori, bili parlamentarni ili predsjednički, dotiču se pitanja sela i poljoprivrede. Daju se raznorazna obećanja, od stavljanja u funkciju milijun hektara državnog poljoprivrednog zemljišta u roku od godinu dana, do ulaganja od 2 milijarde kuna godišnje u... Traktori i kombajni za spas HR poljoprivrede?

Panex-AGM: YTO i FOTON traktori

Predstavljanje
27.10.2009.

Panex-AGM: YTO i FOTON traktori

Panex-AGM d.o.o. Čakovec je ekskluzivni zastupnik za prodaju traktora marki YTO i FOTON u Hrvatskoj. Traktori YTO i FOTON su proizvedeni u Kini, a opremljeni su i namijenjeni za prodaju na europskom tržištu, sa svim pratećim homologacijama i certifikatima. U ponudi su traktori od 25 - 120 KS, svi maksimalno opremljeni sa pogonom na svim točkovima... Panex-AGM: YTO i FOTON traktori

Claas Nexos traktori malih dimenzija velikih performansi

Jerković
12.01.2018.

Claas Nexos traktori malih dimenzija velikih performansi

Claas je predstavio svoju novu generaciju uskih Nexos traktora. Nexos serija je specifična izvedba traktora za vinograde i voćnjake. Krase ju visoke performanse i ekonomičnost, a uz dodatnu opremu se mogu prilagoditi svim potrebama. 4-cilindrični motor sa snagom od 72 do 101 KS omogućuje ugodno iskustvo prilikom vožnje. Modificiran prema učinku... Claas Nexos traktori malih dimenzija velikih performansi

Maleni u građi, ali veliki u snazi - Kubota traktori B20!

Se-kra
27.10.2017.

Maleni u građi, ali veliki u snazi - Kubota traktori B20!

U tvrtki Se-kra iz Sesvetskog Kraljevca možete pronaći traktore Kubota B-Serije. Ovo su traktori izvrsne japanske kvalitete koje odlikuju: odlične performanse, pouzdanost, niska potrošnja goriva, napredan dizajn. Ovi traktori su napravljeni za rad u vrtovima, kao i na farmama. To su mali traktori velike snage, okretni i brzi sa osjetljivim servo... Maleni u građi, ali veliki u snazi - Kubota traktori B20!

Traktori su nam stari 30 godina, vrijeme je za nove

Farm Show Osijek
25.08.2017.

Traktori su nam stari 30 godina, vrijeme je za nove

I počelo je! Četvrti Farm Show otvorio je svoja vrata na sportskom aerodromu u Osijeku. Na 8.500 kvadratnih metara prostora, najbolje od onoga što nude u svojoj ponudi, predstavlja 29 izlagača. "Ovakvi su sajmovi potrebni u cijeloj Hrvatskoj, ali Slavoniji pogotovo. Ovdje ćemo vidjeti prave poljoprivrednike, one koje to zanima, koji imaju koristi od... Traktori su nam stari 30 godina, vrijeme je za nove

New Holland traktori i Wielton prikolice na Farm Showu!

Agraria
24.08.2017.

New Holland traktori i Wielton prikolice na Farm Showu!

Na ovogodišnjem Farm Show-u koji će se održati od 25.-27.08.2017. godine na čepinskom Sportskom aerodromu kod Osijeka tvrtka Agraria izložit će traktore New Holland od 85-260 KS te Wielton traktorske prikolice od 10, 12 i 14 tona nosivosti. Na FarmShow-u po prvi put će predstaviti T5 Utility seriju traktora, T7.260 AutoCommand s navigacijom, te... New Holland traktori i Wielton prikolice na Farm Showu!

Koji nas Kubota traktori čekaju na Farm Show-u?

SE-KRA
15.08.2017.

Koji nas Kubota traktori čekaju na Farm Show-u?

Bliži nam se četvrto izdanje Farm Show-a, sajma poljoprivredne mehanizacije i opreme u Osijeku. Farm Show je odlična prilika svim zainteresiranima, da pogledaju aktualnu ponudu poljoprivredne mehanizacije. Tvrtka Se-Kra iz Sesvetskog Kraljevca i njihov tim će i ove godine dočekati posjetitelje i informirati ih o predstavljenim proizvodima. Nova Kubota... Koji nas Kubota traktori čekaju na Farm Show-u?

Foton - odlični traktori po nenadmašnoj cijeni!

Foton traktori
10.07.2017.

Foton - odlični traktori po nenadmašnoj cijeni!

Foton traktori se izvoze u više od 70 zemalja i regija širom svijeta i dizajnirani su za rad u najtežim uvjetima. Jednostavnost je u središtu procesa dizajna, što je ključ za jednostavan rad i lako servisirane motore. Brojni vlasnici Foton traktora i njegovi korisnici ističu kako ti traktori nadmašuju europske standarde izvedbe i sigurnosti. Foton... Foton - odlični traktori po nenadmašnoj cijeni!

LS traktori odgovaraju izazovu suvremenih farmi

LS traktori
29.05.2017.

LS traktori odgovaraju izazovu suvremenih farmi

Tvrtka LS je jedna od najbrže rastućih proizvođača traktora trenutno u svijetu. Proizvodnja LS traktora počela je 1977. godine kroz suradnju s tvrtkom FIAT. LS Tractor je osnovana kao posebna tvrtka 2003. godine. LS Tractor USA i njezina preteča tvrtka LS Mtron članovi su tvrtke LS grupe koja ima više od 100 podružnica i ureda koji posluju u više... LS traktori odgovaraju izazovu suvremenih farmi

Labinski traktori sa stilom među elitom u Vojvodini

Labinprogres - TPS
25.05.2017.

Labinski traktori sa stilom među elitom u Vojvodini

"Traktori sa stilom" već nekoliko godina na istom prostoru sajma u Novom Sadu plijene svojim dizajnom, bojom, privlačnošću a kupci znaju i da je riječ o kvaliteti. Riječ je o jedinom hrvatskom proizvodu koji pokušava pronaći svoje mjesto u Srbiji, a posebice u njihovoj Vojvodini kao isključivo poljoprivrednom raju. Labinprogres-TPS i njihovi... Labinski traktori sa stilom među elitom u Vojvodini

Carraro traktori za posebne uvjete i terene!

Carraro traktori
22.05.2017.

Carraro traktori za posebne uvjete i terene!

Traktori poznatog talijanskog proizvođača Carraro "Tre Cavallini" već dugi niz godina su prisutni u svijetu. Logotip tvrtke nastao je šezdesetih godina prošlog stoljeća kada su glavna djelatnost Carraro Grupe bili poljoprivredni strojevi. Sada predstavlja strateški aspekt Carrarova poslovanja, koji se fokusira na prijenosne sustave za poljoprivredne... Carraro traktori za posebne uvjete i terene!

Traktori dominiraju Novosadskim sajmom

Traktori
16.05.2017.

Traktori dominiraju Novosadskim sajmom

Novosadski sajam je najveći poljoprivredni sajam u regiji, a ujedno i vodeća izložba poljoprivredne mehanizacije. Na prostranom otvorenom sajamskom prostoru prezentirani su brojni renomirani brendovi, a posjetitelji imaju priliku uživo vidjeti i nekoliko stotina izloženih traktora. Različitih mogućnosti, snage, dizajna i namjene za sve potrebe... Traktori dominiraju Novosadskim sajmom

Zadivljujući Hattat traktori i performanse!

Hattat traktori
15.05.2017.

Zadivljujući Hattat traktori i performanse!

Hattat holding osnovan je 1966. godine u Turskoj i do sada u svoj sastav uključuje 21 tvrtku. Korporacija Hattat proizvodi dijelove za brojne strane proizvođače poljoprivredne mehanizacije, a poduzeća Valtra, Caterpillar, Perkins, John Deere, a određene dijelove radi i za američke naručitelje. Trenutna proizvodnja dijelova za poljoprivrednu... Zadivljujući Hattat traktori i performanse!

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Ferrari Traktori

Nema rezultata.