AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Farm Show

Farm Show

Pretraga članaka za ključne riječi: farm show. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 15.

Izvučeni i posljednji dobitnici poklon paketa Farm Show-a!

Farm show
27.08.2017.

Izvučeni i posljednji dobitnici poklon paketa Farm Show-a!

Završio je i 4. Farm Show Osijek, a posljednji dobitnici poklon paketa, barem na ovogodišnjem sajmu, su izvučeni. Podsjećamo, sve što ste trebali učiniti je ispuniti anketu na štandu Agrokluba, a hostese su na kraju dana izvukle četiri dobitnika poklon paketa koje sponzoriraju izlagači. Dobitnici su: Mihael Ivančić Ivan Pavlović Tomislav... Izvučeni i posljednji dobitnici poklon paketa Farm Show-a!

Ne propustite utrku traktora na Farm Show-u!

Farm Show Osijek
26.08.2017.

Ne propustite utrku traktora na Farm Show-u!

Prošao je i drugi dan 4. Farm Show-a, sajma poljoprivredne mehanizacije i opreme kojeg je obilježila velika posjećenost poljoprivrednika. Tridesetak izlagača iz cijele zemlje izložilo je najsuvremeniju mehanizaciju svjetskih proizvođača traktora, kombajna, strojeva za obradu tla, prikolica, sijačica, balirki i ostalih strojeva. Posjetitelji su od 11... Ne propustite utrku traktora na Farm Show-u!

Izvučeni (novi) dobitnici poklon paketa Farm Show-a!

Farm show
26.08.2017.

Izvučeni (novi) dobitnici poklon paketa Farm Show-a!

I danas su na 4. Farm Showu Osijek izvučeni dobitnici poklon paketa. Podsjećamo, sve što ste trebali učiniti je ispuniti anketu na štandu Agrokluba, a hostese su na kraju dana izvukle četiri dobitnika poklon paketa koje sponzoriraju izlagači. Dobitnici su: Renato Golubić Ernest Bohar Domagoj Kretić Goran Bošković Čestitamo! Dobitnici će biti... Izvučeni (novi) dobitnici poklon paketa Farm Show-a!

Izvučeni dobitnici poklon paketa izlagača Farm Show-a!

Farm show
25.08.2017.

Izvučeni dobitnici poklon paketa izlagača Farm Show-a!

Četvrti Farm Show Osijek je otvoren, a prvi poklon paketi već će polako krenuti put svojih dobitnika. Naime, sve što ste trebali učiniti je ispuniti anketu na štandu Agrokluba, a hostese su na kraju dana izvukle četiri dobitnika poklon paketa koje sponzoriraju izlagači. Dobitnici su: Branka Panić Živko Pešanović Darko Bradašević Ksenija... Izvučeni dobitnici poklon paketa izlagača Farm Show-a!

4. Farm Show najbogatiji do sada, od strojeva do zabave

Farm Show
23.08.2017.

4. Farm Show najbogatiji do sada, od strojeva do zabave

Zahvaljujući potporama za kapitalna ulaganja te time i oporavku tržišta poljoprivredne mehanizacije, već četvrtu godinu imamo priliku svjedočiti Farm Show-u koji se uspio nametnuti kao značajan sajam poljoprivredne mehanizacije u srcu Slavonije koja kao prvu gospodarsku granu ima poljoprivredu. Organizator, Udruga prodavatelja poljoprivredne... 4. Farm Show najbogatiji do sada, od strojeva do zabave

Pogledaj raspored Farm Show prezentacija!

Farm Show
22.08.2017.

Pogledaj raspored Farm Show prezentacija!

Sajam poljoprivredne mehanizacije Farm Show i u svom će četvrtom izdanju posjetiteljima osigurati niz zanimljivosti, a njegov gotovo najvažniji dio bit će prezentacija strojeva u radu. Prezentacije će se održavati svaki dan, od petka, 25. do nedjelje, 28.08. Podsjećamo, službeno otvorenje sajma je u petak, 25.08. u 11 sati, a već u 12 sati počinje... Pogledaj raspored Farm Show prezentacija!

Osvojite ulaznice za 4. Farm Show Osijek!

Farm Show
14.08.2017.

Osvojite ulaznice za 4. Farm Show Osijek!

Agroklub.com Vas, u suradnji sa FarmShow Osijek, daruje s 10x2 ulaznice za Sajam poljoprivredne mehanizacije i opreme Farm Show Osijek 2017.! Sajam svoja vrata otvara u petak 25. kolovoza u 11:00 sati, a svi zainteresirani Farm Show mogu posjetiti do nedjelje 27. kolovoza 2017. na Sportskoj zračnoj luci Osijek. Sajam se na istom prostoru održava četvrtu... Osvojite ulaznice za 4. Farm Show Osijek!

Imamo dobitnike! I Farm Show Vas daruje - opet!

Farm Show
03.08.2017.

Imamo dobitnike! I Farm Show Vas daruje - opet!

Obradovali smo prvih 10 sretnika sa Farm Show majicama. Ako niste među njima, ne očajavajte jer vas Agroklub i Udruga prodavatelja poljoprivredne mehanizacije u RH darivaju opet. Zbog velikog interesa za Farm Show majicama, odlučili smo napraviti drugi krug u kojem ćemo razveseliti još 10 čitatelja poklonom. Majice su u prvom krugu osvojili: Vladimir... Imamo dobitnike! I Farm Show Vas daruje - opet!

Što nas novo očekuje na 4. Farm Show-u?

Farm Show
01.08.2017.

Što nas novo očekuje na 4. Farm Show-u?

U susret četvrtom izdanju sajma poljoprivredne mehanizacije Farm Show, koji će se održavati zadnji vikend u mjesecu kolovozu, saznajemo što su nam pripremili za ovu godinu. Jedini sajam poljoprivredne mehanizacije u Hrvatskoj i ove će nas godine ugostiti u Sportskoj zračnoj luci Osijek na kojem će imati priliku zasjati mnogi strojevi poljoprivredne... Što nas novo očekuje na 4. Farm Show-u?

Prijavite se na Farm Show Newsletter i osvojite poklon!

Farm Show
25.06.2017.

Prijavite se na Farm Show Newsletter i osvojite poklon!

Pripreme za jesenske poljoprivredne sajmove su započele, a jedan od onih koji će prvi otvoriti svoja vrata mnogobrojnim posjetiteljima je svakako sajam poljoprivredne mehanizacije u Osijeku, Farm Show 2017. Dosadašnja su izdanja sajma oduševila profesionalne proizvođače, ali i šetače koji su zaljubljenici u poljoprivrednu mehanizaciju. Ove nas... Prijavite se na Farm Show Newsletter i osvojite poklon!

Prijavite se za izlaganje na Farm Show-u!

Farm Show 2017
15.06.2017.

Prijavite se za izlaganje na Farm Show-u!

Već četvrtu godinu za redom na čepinskom Sportskom aerodromu kod Osijeka održava se sajam Farm Show u organizaciji Udruge prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme u RH. Sajam će se održati od 25.-27.08.2017. godine. Farm Show je specijalizirani međunarodni sajam na području Hrvatske s temom poljoprivredne mehanizacije i opreme, te ostalih... Prijavite se za izlaganje na Farm Show-u!

Četvrto izdanje Farm Show sajma u Osijeku

Farm Show
04.03.2017.

Četvrto izdanje Farm Show sajma u Osijeku

Prije četiri godine osnovana je Udruga prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme u RH. Svoj inovativni pothvat organizacije prvog sajma mehanizacije u Hrvatskoj Farm Show-a uspješno su proveli već tri puta, a ove godine očekujemo i njegovo četvrto izdanje. Od prvog Farm Show-a mnogo toga se promijenilo, a Slavonci nestrpljivo čekaju i... Četvrto izdanje Farm Show sajma u Osijeku

Treći Farm Show u Osijeku!

Farm Show
28.07.2016.

Treći Farm Show u Osijeku!

Prije nešto više od tri godine osnovana je Udruga prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme u RH. Njihov inovativni pothvat organizacije Farm Show-a u Hrvatskoj dočekao je i svoje treće izdanje. Od 26. do 28. kolovoza 2016. godine, na čepinskom Sportskom aerodromu kod Osijeka, posjetitelji će imati priliku po treći put posjetiti Farm Show... Treći Farm Show u Osijeku!

Farm Show - za sve one koji od poljoprivrede žive!

Farm Show Osijek
30.08.2014.

Farm Show - za sve one koji od poljoprivrede žive!

Čepinski aerodrom pokazao se kao idealno mjesto za Farm Show Osijek, pionirski sajam poljoprivredne mehanizacije i opreme koji se održava od 29. do 31. kolovoza, a okupio je tridesetak izlagača iz cijele zemlje. Glavni likovi sajma su definitivno predstavnici prodavatelja poljoprivredne mehanizacije koji su posjetiteljima ponudili zaista bogat izbor... Farm Show - za sve one koji od poljoprivrede žive!

Farm Show otvorio vrata posjetiteljima!

Farm Show Osijek
29.08.2014.

Farm Show otvorio vrata posjetiteljima!

Dan kada je Farm Show po prvi puta otvorio svoja vrata, pamtit će mnogi, a najviše struka. Iz Udruge prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme u RH nadaju se da je ovo tek prva u nizu godina kada će svoja dostignuća u tehnologiji, po uzoru na europske tvrtke koje se bave prodajom mehanizacije i poljoprivredne opreme, predstaviti profesionalnim... Farm Show otvorio vrata posjetiteljima!

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Farm Show

Nema rezultata.