AgroKlub.com

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Pretraga - Dalibor Vidaković

Dalibor Vidaković

Pretraga članaka za ključne riječi: dalibor vidaković. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 9.

Nije se nitko obogatio na pčelama, ali prehranjuju obitelj

Dalibor Vidaković
03.12.2017.

Nije se nitko obogatio na pčelama, ali prehranjuju obitelj

Umirovljeni hrvatski branitelj Dalibor Vidaković od 2012. je u pčelarstvu. Ta je godina bila idealna, pčele su proizvele od 70 - 90 kg meda po košnici. Od tada se, ako govorimo o primarnoj djelatnosti, bavi s proizvodnjom meda i proizvoda na bazi meda poput onih koji sadržavaju mješavine meda, propolisa, cimeta i cvjetnog praha. No, govorimo li pak o... Nije se nitko obogatio na pčelama, ali prehranjuju obitelj

Dalibor će proizvesti tonu eko sjemena konoplje!

OPG Horčička
11.11.2016.

Dalibor će proizvesti tonu eko sjemena konoplje!

Na gospodarstvu Dalibora Horčičke u Međuriću prisustvovali smo žetvi industrijske konoplje. Dalibor Horčička nekoliko se godina bavio prijevozom robe kamionima u sklopu svoje tvrtke Horki d.o.o. no u zadnje vrijeme se fokusirao na poljoprivredu. "Gospodarim sa 200 ha. Opredijelio sam se na industrijsku konoplju (105 ha), ali i na kamilicu (60 ha) i... Dalibor će proizvesti tonu eko sjemena konoplje!

Dalibor Poznić - novi predsjednik Uprave Belja!

Belje d.d.
04.08.2014.

Dalibor Poznić - novi predsjednik Uprave Belja!

Dosadašnji predsjednik Uprave Belja, Goran Pajnić, promaknut je 1. kolovoza na poziciju izvršnog direktora za poljoprivredu u Agrokoru. Funkciju predsjednika Uprave Belja preuzet će Dalibor Poznić, dosadašnji izvršni direktor područja Veleprodaje i distribucije u Konzumu. Belje d.d. Poznić je bio komercijalist Osječke trgovine papirom u razdoblju... Dalibor Poznić - novi predsjednik Uprave Belja!

Otvorenje novoizgrađenog plastenika OPG-a Vidaković Krasanka d.o.o.

Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina sudjelovat će sutra na otvaranju novoizgrađenog plastenika Vidaković Krasanka d.o.o. u Valpovu. Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Vidaković Krasanka proizvodnjom povrća bavi se od 1999. godine kada je proizvodnja bila organizirana na 2.000 m2 na otvorenom prostoru i 500 m2 u zaštićenom prostoru. 2008... Otvorenje novoizgrađenog plastenika OPG-a Vidaković Krasanka d.o.o.

Dalibor Jerić prvak Povenjaka 2009

Poljoprivreda
24.02.2009.

Dalibor Jerić prvak Povenjaka 2009

U omiškom hotelu “Brzet” održana je treća po redu manifestacija ocjenjivanja kvalitete i kakvoće maslinova ulja te četvrta manifestacija ocjenjivanja konzerviranih maslina na domaći način “Povenjak 2009.”. Ove godine 89 posto uzoraka zadovoljilo je kriterije ekstra djevičanskoga maslinova ulja, dok je u 2008. to ispunilo 63... Dalibor Jerić prvak Povenjaka 2009

Neke od glavnih paša moraju se pronaći selidbom

Pčelarenje
23.02.2017.

Neke od glavnih paša moraju se pronaći selidbom

Seleće ili neseleće pčelarenje? U vrijeme kada je većina pčelarila AŽ košnicama i one su bile uz kuć,u bilo je moguće takvo pčelarenje. Jer tada je bilo dovoljno proljetne paše iz seoskih voćnjaka i okolnog rita za proljetni razvoj, livade te lipa i bagrema u okolnim šumama. U blizini kuće pčelar je često obilazio pčele pa mogućnost... Neke od glavnih paša moraju se pronaći selidbom

Mraz obrao voće i povrće - u strahu i pčelari!

Posljedice mraza
27.04.2016.

Mraz obrao voće i povrće - u strahu i pčelari!

"To je bilo strašno. Sav izniknuo krumpir u Belici i okolici je jednostavno spržen. Čak je stradao i dio biljke u zemlji. Bilo je i ranije situacija da nam je kasni mraz oštetio krumpir, ali nikada nije to bilo kao jučer. Na dva centimetra od zemlje izmjereno je -7 celzijevih stupnjeva, što je za osjetljive i nježne stabljike krumpira bilo pogubno"... Mraz obrao voće i povrće - u strahu i pčelari!

Jesu li otrovni pesticidi uzrok trovanja pčela!?

Pomor pčela
19.04.2016.

Jesu li otrovni pesticidi uzrok trovanja pčela!?

"Na području oko Valpova nedaleko od mjesta Nard otrovano je oko 150 pčelinjih zajednica i za te pčelare je pčelarska sezona završila. Nažalost, to nije sve i drugi pčelari se javljaju da u košnicama ima sve manje pčela, nešto se čudno događa u državi Hrvatskoj, a mi šutimo", među ostalim napisao je na facebooku poznati pčelar Dalibor... Jesu li otrovni pesticidi uzrok trovanja pčela!?

Sa 600 stabala lijeske neće ubrati - ni jedan lješnjak!

Lješnjak
20.09.2012.

Sa 600 stabala lijeske neće ubrati - ni jedan lješnjak!

Da će ova godina ostati zabilježena kao godina prave katastrofe, posvjedočit će svaki poljoprivrednik, no definitivno najveće štete zbrajaju domaći voćari. Jabuka ima samo ponegdje i plodovi su vrlo upitne kvalitete, s kruškama je vrlo slično, a domaćih oraha i lješnjaka ove godine uopće nema. I najstariji stanovnici Valpovštine ne sjećaju se... Sa 600 stabala lijeske neće ubrati - ni jedan lješnjak!

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Dalibor Vidaković

Nema rezultata.