YaraMila OLIVO

Colić-Trade d.o.o

Kontakt - Colić-Trade d.o.o

Agro Centar
Kakma bb, 23423 Polača
tel: +385 23 662 109
fax: +385 23 662 685 Poslovnica Zagreb
Rakitnica 1, 10000 Zagreb
tel: +385 99 4496 404 mail: diana@colic.hr
 

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

YaraMila OLIVO je kompleksno granulirano gnojivo s nitratnim i amonijskim dušikom, fosforom, kalijem, sumporom i borom, u potpunosti dostupno i usvojivo za visoko učinkovitu ishranu maslina.

YaraMila OLIVO je visoko higroskopno gnojivo koji privlači vodu, obloženo patentnim premazom Yare koja sprječava prašinu i zgrušavanje. Kao kompleksno gnojivo sadrži sve nutrijente u jednoj granuli, osiguravajući optimalnu distribuciju hranjiva, uniformnost usjeva, visoke prinose i kvalitetu.

Brzo otapanje i usvajanje hranjivih elemenata omogućuje učinkovitu gnojidbu s dostupnim i usvojivim dušikom, osiguravajući optimalan rast u svakoj fazi biljke. Nitratni i amonijski oblik N omogućuje trenutnu i produženu opskrbu dušikom.

Fosfor u obliku polifosfata sudjeluje u fiziološkim procesima koji zahtjevaju dodatnu energiju, a rezultat je: jači korijenov sustav, bolje pupanje i cvatnja. YaraMila sadrži najveći postotak topivog fosfora u formi koja je potpuno usvojiv od strane biljke, bez gubitaka. Mezoelementi kalcij i sumpor daju veliku prednost u kvalitativnim segmentima, dok sumpor sprječava nedostatke i optimizira apsorpciju drugih nutrijenata, kalcij daje bolju konzistenciju i kvalitetu ploda. Kalij je odlučujući čimbenik u kvaliteti biljke, pogoduje optimalnom sazrijevanju i pomaže u stresnim fazama biljke. Mikronutrienti u YaraMila OLIVO pomažu u dugotrajnijem skladištenju plodova, odnosno period od berbe do prerade može biti duži bez gubitaka na kvaliteti. Bor sprečava deformacije u pupoljcima, te je vrlo bitan u cvatnji i oplodnji.

Pakiranje

Vreća 25 kg

Sadržaj

N                                         18%

Nitratni N                                                      8%

Amonijski N                                                10%

P2O5                                       8%

 

 

K2O                                         8%

SO3                                     13%

CaO                                       6%

 

 

Info

Kategorija: Gnojiva
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Županija: Zadarska
Datum objave oglasa: 09.11.2018.
Datum izmjene oglasa: 21.01.2019.
Pregleda: 323
Šifra oglasa: 40973

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas