Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Switch 62.5 WG

Syngenta Agro d.o.o

Kontakt - Syngenta Agro d.o.o

Syngenta Agro d.o.o.
Airport City Belgrade
Omladinskih brigada 88b, IV sprat
11070 Novi Beograd
Tel: +381 11 3129982
web: www.syngenta.rs
web: www.syngenta.com
web: www.goodgrowthplan.com
twitter: twitter.com/Syngenta

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Kratka karenca od 14 dana za breskvu, 7 dana za malinu i kupinu i 3 dana za jabuku omogućava primenu i efikasnu zaštitu plodova svih osetljivih biljaka i kratko vreme pred berbu. Switch® 62.5 WG dobro deluje i na nižim temperaturama (iznad 50C) i time štiti plodove koji se posle berbe čuvaju u skladištima sa nešto nižom temperaturom i većom vlažnošću. Kurativno delovanje (zaustavljanje već ostvarene infekcije) je obezbeđeno ukoliko se tretira u roku od 48 časova od nastanka infekcije, pa se ne dozvoljava plodovima koji se oberu zaraženi da postanu izvor infekcije u skladištu.

Switch 62.5 WG - Fungicid za suzbijanje uročnika sive truleži na vinovoj lozi, malini, paradajzu i krastavcu i prouzrokovača truleži plodova jabuke i breskve u skladištu, tretiranjem plodova pre berbe.

Primena:

Switch® 62.5 WG (Ciprodinil + Fludioksonil) je sistemični folijarni fungicid s protektivnim i kurativnim delovanjem za suzbijanje sive truleži (Botrytis cinerea) na vinovoj lozi, malini, kupini, jagodi, paradajzu i krastavcu i truleži plodova jabuke i breskve u skladištu, tretiranjem plodova pre berbe. Switch® 62.5 WG nema negativno delovanje na proces vinifikacije i kvalitet vina Ciprodinil poseduje kontaktna, sistemična i translaminarna svojstva, dok fludioksonil biljku štiti površinski (kontaktno i fumigantno). Ovaj fungicid pruža vrhunsko delovanje s vrlo malim rizikom od pojave rezistentnosti.

Fitotoksičnost:
Switch® 62.5 WG nije fitotoksičan za zasade u kojima se primenjuje ukoliko se primeni u navedenim količinama i u preporučeno vreme.

Karenca:

  • 28 dana za vinovu lozu, 14 dana za breskvu, 7 dana za malinu, jagodu i kupinu 3 dana za jabuku, paradajz i krastavac.

Mogućnost mešanja:

Preparat se može mešati s drugim sredstvima za zaštitu bilja, osim sa insekticidima izrazito kisele reakcije. Ne sme se mešati s fungicidima na bazi sumpora. Kada se Switch® 62.5 WG meša s tečnim formulacijama pesticida, potrebno je prvo njega rastvoriti u manjoj količini vode, a zatim uz dodavanje vode dodati i tečni preparat.

 

 

Info

Kategorija: Fungicidi
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Srbija
Datum objave oglasa: 17.06.2019.
Datum izmjene oglasa: 02.10.2019.
Pregleda: 20565
Šifra oglasa: 43536

Dokumenti

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas