SET poljoprivredni program opreme i rezervnih dijelova

Kontaktiraj

SET d.o.o.

Kontakt - SET d.o.o.

SET d.o.o.
Pakračka ulica 3, 43000 Bjelovar
tel: +385 43 214 466
fax: +385 43 226 013
www.set-bjelovar.hr
SET d.o.o. Virovitica maloprodaja
Adresa: Vladimira Nazora 3, 33000 Virovitica
tel/fax: +385 33 721 755

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Vrijeme je jesenskih poljoprivrednih radova pa Vas pozivamo da sve potrebne rezervne dijelove za vaše poljoprivredne strojeve potražite u našim prodavaonicama u Bjelovaru (Pakračka 3, tel: 043/214-466) i Virovitici (Vladimira Nazora 3, tel: 033/721-755) te putem web shopa.

Poljoprivredni program u našem asortimanu čine:

Distributeri smo renomiranih svjetskih proizvođača remenja, ležajeva i ostalih elemenata za prijenos snage za industriju i poljoprivredu. SKF je najveći svjetski proizvođač ležajeva i ležajnih jedinica, njemački Optibelt i američki Gates najveći su proizvođači remenja, a Gates i hidrauličnih crijeva. Njihovi smo dugogodišnji partneri. Radi se proizvođačima vrhunske kvalitete proizvoda, velikim inovatorima i proizvođačima koji u svojoj proizvodnji koriste najsuvremenije tehnologije. Gates i Optibelt proizvođači su original remenja za kombajne kao što su John Deer, Deutz-Fahr, Class, Đuro Đaković...

SUOČITE SE S IZAZOVOM MODERNOG UZGOJA I PRODUŽITE ŽIVOTNI VIJEK SVOJIH STROJEVA

Prelistajte i naš novi katalog poljoprivrednog programa i pronađite mnogo savjeta za održavanje i očuvanje vrijednosti vaših poljoprivrednih strojeva. Katalog sadrži mnogo savjeta o održavanju remenja. Stari i potrgani remen, zvukovi ili ponašanje stroja mogu mnogo reći koji je uzrok njegovog trošenja i preranog otkazivanja. Primjerice, što kad remen proklizava, previše je istrošen na bočnim stranama, ljepljiv remen, zašto remen cvili ili lupa, zašto su se remenice istrošile,… Saznajte koji su vjerojatni uzroci i pronađite rješenje za što bolji i duži rad vašeg poljoprivrednog stroja.

KLUB VJERNOSTI

Vjerni smo svojim kupcima. Uz nesebične savjete i preporuke naši kupci ostvaruju i atraktivne popuste. Članovi kluba ostvaruju popust pri svakoj kupnji bez obzira na vrstu plaćanja. Na iznose do tisuću kuna popust je 5%, a iznad tog iznosa čak 10%.

Našim kupcima na raspolaganju smo u prodavaonicama u Bjelovaru (Pakračka 3, tel: 043/214-466) i Virovitici (Vladimira Nazora 3, tel: 033/721-755).

Sve informacije o proizvodima možete dobiti i putem telefona, a dostupnost i cijene možete provjeriti na web shopu.

Za nesmetani rad vaših strojeva bez nepredviđenih zastoja i kvarova!

Info

Kategorija: Oprema i dijelovi
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 15.10.2019.
Pregleda: 4489
Šifra oglasa: 44789

Predaj oglas

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas