Sakupljac voca HARVEST

Oglas je istekao!

Pogledajte slične oglase iz kategorije: Oprema i dijelovi.

Cijena: na upit

Opis

Sakupljac voca marke HARVEST je uredjaj koji drasticno olaksavaubrzava i ekonomski povoljno utice na berbuZamenjuje nekoliko radnika sto direktno utice na cenu berbe. Umesto da jedna ekipa radnika drzi ceradu dok druga ekipa trese drvo, tu jednostavno sakupljac radi pola posla tako sto se nalazi oko drveta i sakuplja voce koje pada. Takodje, korist se moze videti i u ustedi vremena prilikom rucne berbe. Umesto da radnik svaki ubran plod stavlja u gajbu i tako gubi dragoceno vreme, jednostavno ga moze samo brati i ispustati na platno dok ce ga sakupljac spakovati u gajbu. Na taj nacin se povecava produktivnost i brzina branja. 
Sakupljac je napravljen tako da prihvata plodove koji padaju i neostecene ih skladisti u ambalazu koja se nalazi iznad tla. Ambalaza moze biti gajbica, jedna ili dve po potrebi (regulise se uz pomoc razdelnika koji se postavlja na uredjaj radi punjenja dve gajbice istovremeno). Umesto gajbica moguce je koristiti razlicite kante, kofe, ili ostalu ambalazu, sto se postize podesavanjima na uredjaju. 

Uredjaj je vrlo lagan i jednostavan za rukovanje, kako na ravnim, tako i na strmim terenima. Prilagodljiv je svim nagibima i vrstama tla.

Radni zahvat ovog modela je 2.4m.  
Idealan je za visnju, sljivu, lesnik, ali i ostalo voce. 
Patent br:  MP-2019/0019


***POVRACAJ INVESTICIJE ZAGARANTOVAN***

DETALJNIJE:
www.harvesting.rs

Info

Kategorija: Oprema i dijelovi
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Srbija
Županija: Šumadijski okrug
Datum objave oglasa: 15.04.2019.
Datum izmjene oglasa: 26.10.2019.
Pregleda: 495
Šifra oglasa: 42800

Predaj oglas

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas