Radnik/radnica na revitalizaciji i uređenju zapuštenog područja grada preloga

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mjesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cijena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: PRELOG, MEĐIMURSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 4
Vrsta zaposlenja:
  • Na određeno; javni radovi
  • mogućnost zaposlenja osobe sa invaliditetom

Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Način rada: Smjena - prijepodne
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 14.4.2021.
Natječaj vrijedi do: 21.4.2021.

Posloprimac


Razina obrazovanja:
  • Osnovna škola niži razredi
  • Završena osnovna škola

Radno iskustvo: Nije važno
Ostale informacije: Mjera javni radovi, koja će se provoditi na području Grada Preloga, obuhvatiti će radove na revitalizaciji i uređenju zapuštenog područja grada Preloga, posebice područja koja se nalaze u neposrednoj blizini rijeke Drave.
Radovi koje će obavljati osove uključene u javni rad su: čišćenje i otklanjanje smeća odloženog na zelene površine, čišćenje i revitalizacija zapuštenih zelenih površina i održavanje istih, ručno sakupljanje smeća ili drugog otpada, održavanje autobusnih stajališta čistim, čišćenje zapuštenih putova od korova, bojanje ograda na igralištima, čišćenje eventualnog razbacanog smeća po poljima i potocima, čišćenje i ručno održavanje kanala ispred zapuštenih obiteljskih kuća,raščišćavanje urušenih pročelja te čišćenje i održavanje zelenih površina uz rijeku Dravu.

Uređenje zapuštenih površina koje se ne održavaju i prepuštene su propadanju, te predstavljaju žarišta za divlja odlagališta otpada. Održavanje zelenih površina radi otklanjanja i sprečavanja širenja ambrozije.
Sve navedeno za grad predstavlja veliki problem održavanja. Kroz ovu mjeru aktivnog zapošljavanja želimo revitalizirati javne površine te ih učiniti „vidljivim“, atraktivnijim i privlačnijim, što je u sladu i sa našom strategijom razvoja, u kojoj je stavljen veliki naglasak na razvoj turizma, tj. atraktivne turističke ponude „Cikloturizma“.
Vjerujemo da će se ovakvim pristupom otvoriti razne mogućnosti turističkim tvrtkama za proširenje poslovanja, a samim time i otvorenje novih radnih mjesta.
Uključenost u program javnih radova pozitivno će utjecati na osnaživanje socijalne sposobnosti korisnika i njihovog aktivnog uključivanja u lokalnu zajednicu.
Želimo sudionike programa javnih radova aktivno uključiti na tržište rada, otvoriti im mogućnost za zapošljavanje i stjecanje radnog iskustva, te stvaranje osjećaja zadovoljstva i veće vrijednosti zbog rada za svoju zajednicu. Nakon završetka javnih radova, sudionicima programa, grad će i dalje pružiti pomoć i podršku u budućem zaposlenju.
Prijavi na oglas potrebno je priložiti zamolbu. Prijave za oglas podnose se na adresu: Grad Prelog, Glavna 35, u roku od osam dana od dana objave oglasa u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Ispostava Prelog.


Poslodavac


Poslodavac: GRAD PRELOG
Kontakt: pisana zamolba: Grad Prelog, Glavna 35, 40323 Prelog

Info

Kategorija: Radna mjesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 13.04.2021.
Datum izmjene oglasa: 22.04.2021.
Pregleda: 6
Šifra oglasa: 50075

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas