PS Perfect Pro gnojivo

Agrimatco d.o.o.

Kontakt - Agrimatco d.o.o.

Agrimatco d.o.o.
Jelengradska 12, 31550 Petrijevci
tel: +385 31 398 027
fax: +385 31 398 028

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

PS Perfect Pro je specijalno dizajnirano gnojivo sa visokim sadržajem lako dostupnog fosfora koje u svom sastavu ima gljivu Trichodermu asperellum.
Ova kombinacija, koja takođe sadrži sumpor i cink, osigurava dobru ishranu i biološku zaštitu korijenovog sustava biljke, te utječe na rast, povećanje kvalitete i prinosa ratarskih kultura (kukuruz, suncokret, šećerna repa).

PS Perfect Pro je jedinstven proizvod koji promiče brzi rast biljke i zdrav život tla. Fosfor i cink koji se nalaze u proizvodu odgovorni su za brzo i snažno ukorjenjivanje. Gljiva Trichoderma asperellum soj T 34 ima biostimulativni učinak.

Ovaj proizvod  sadrži gotovo dvostruko više Trichoderma asperellum i njegovog snažnijeg soja gljiva T34, te na taj način učinkovitije stvara nepovoljne uvjete za gljivice iz tla (npr. Sklerotija, fusarium), što rezultira brzom obnavljanju mikrobiološke ravnoteže u tlu.

Primjena: Kukuruz, suncokret, zimska pšenica – doza: 20-40 kg/ha

Sredstvo djeluje u roku od 5-7 dana, ovisno o vlažnosti zemljišta i temperature, pa tako treba prilagoditi i primjenu.  Nema negativan utjecaj na ljude, životinje i okoliš. Operativno je siguran i ne stvara otrovne ostatke u tlu. Ne preporuča se miješanje sa fungicidima.

Info

Kategorija: Gnojiva
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 20.02.2020.
Datum izmjene oglasa: 09.04.2021.
Pregleda: 131
Šifra oglasa: 46095

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas