KOMARCI STOP

Kontaktiraj

Kontakt - Septum d.o.o.

SEPTUM d.o.o., email: septum.hr@gmail.com, mob: 091 302 49 51

pogledaj sve oglase korisnika

Cijena: 96,00 kn ≈ 13,01 €

Opis

Tekući preparat KOMARCI STOP (0,5 litara koncentrata) snažno je potpuno prirodno sredstvo protiv komaraca, ali i drugih kukaca, pripremljeno od biljaka iz porodice Alliaceae (lukovice), najčešće koncentrata soka češnjaka. Njegova uporaba na vanjskim površinama otjerat će komarce s Vaših lokacija 2-3 tjedna, a jedno pakiranje ovog preparata može biti učinkovito za zaštitu približno 1250 četvornih metara oko 3-4 mjeseca. Nije za uporabu u unutarnjim stambenim prostorima.

Primjena ovog vrlo učinkovitog preparata jednostavna je i laka jer se razrjeđuje vodom u omjeru 1:15 i to u najobičnijem vrtnom raspršivaču. Naime, potrebno je na 1 litru vode dodati 20 ml koncentrata KOMARCI STOP (ili na 5 litara vode 1 dl koncentrata) i dobro promiješati. Dobivenom smjesom poprskamo područje koje želimo zaštiti, primjerice: vrt, uključujući i travnjak, raslinje, grmlje i ostalo drveće (slobodno se navlaže listovi s obje strane), dvorište, balkone, terase... sve do dva metra visine, do koje se uobičajeno komarci pojavljuju u velikom broju.

Snažan miris ovog preparata nestaje nakon nekoliko sati pa se stoga preporuča razrijeđenom smjesom pošpricati tretirane površine kasno navečer jer će do jutra miris značajno ispariti. Iako za ljude neće biti primjetljiv, za komarce će biti odbojan u iduća dva do tri tjedna.

Nanošenje ovog preparat neće štetiti djeci, kućnim ljubimcima i ribicama u akvariju. Preparat je 100 postotna smjesa isključivo prirodnih sirovina i neće nanijeti nikakvu štetu vrtnom raslinju.

Info

Kategorija: Deratizacija i dezinsekcija
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Županija: Zagrebačka
Datum objave oglasa: prije 1 godinu
Pregleda: 951
Šifra oglasa: 29956

Predaj oglas

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas