Kelp tonic

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Gnojiva.

BioGeist d.o.o.

Kontakt - BioGeist d.o.o.

BioGeist d.o.o. Ivana Bunića Vučića 27, 10000 Zagreb
Mob: +385 98 9843 418

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Kelp tonic  je 100% prirodno organsko gnojivo biljnog izvora, koje se dobiva iz smeđih morskih algi Acophyllos nodosum, koja rastu u hladnim morima zapadne Irske.

Kelp tonic je prirodno folijarno gnojivo za unutrašnju i vanjsku upotrebu. Koristi se za prihranu svih vrsta povrća, voća, vinove loze, cvijeća, ruža, sobnog i balkonskog bilja, grmova, jagodičastog voća i ostalog bilja.
Ekstrakt se dobiva na prirodan način prešanjem, bez upotrebe kemikalija i visokog zagrijavanja, zbog čega su sačuvane visoke vrijednosti hranjivih tvari. Zbog svih svojih izvanrednih osobina, Kelp Tonic je snažan bioaktivator. Kelp se može koristiti kod uzgoja svog bilja.

Djelovanje

100% organsko mineralno gnojivo efikasno opskrbljuje biljke sa makro i mikro hranjivima, poboljšava se klijanje, odlično aktivira bioprocese, poboljšava otpornost na stresne situacije i vremenske neprilike, 100% biorazgradljiv, veganski. Gnojivo se može koristiti i u ekološkom uzgoju.
Sastav i deklarirana vrijednost hranljivih tvari: kalijev oksid 8%, organska tvar iz smeđih morskih algi 19%. Proizvod se sastoji od aminokiselina, biljnih hormona, vitamina i minerala biljnog porijekla.

Doziranje

10 ml na 10 L vode. 

Priprema za primjenu

U spremnik prskalice prvo uliti malo vode. Bočicu Kelp tonica dobro protresti i uliti potrebnu dozu u spremnik prskalice a zatim doliti preostalu količinu vode. Uvijek je potrebno napraviti sviježu mješavinu koja se odmah planira upotrijebiti. 

Primjena

Mješavinu u spremniku prije upotrebe dobro protresi i odmah upotrebiti. Prskanje je potrebno provesti po površini biljke. 

Skladištenje

Kelp tonic skladištimo dobro zatvoren, u tamnom prostoru, na sobnoj temperaturi iznad 5oC i izvan dosega dijece. Ne smije biti izložen direktnom suncu.

Info

Kategorija: Gnojiva
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 25.02.2019.
Datum izmjene oglasa: 20.11.2019.
Pregleda: 107
Šifra oglasa: 42091

Predaj oglas

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas