Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Kekkilä supstrati za šumske sadnice

Colić-Trade d.o.o

Kontakt - Colić-Trade d.o.o

Agro Centar
Kakma bb, 23423 Polača
tel: +385 23 662 109 Poslovnica Zagreb
Rakitnica 1, 10000 Zagreb
tel: +385 99 783 6214

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Kekkilä je brzorastući proizvođač visokokvalitetnijh supstrata za profesionalne  korisnike i za amatere.  Golemi portifelj  Kekkilä proizvoda  donosi rješenja za cijeli peroid uzgoja biljaka, od razmnožavanja sadnica i reznica pa do presađivanja mladih biljaka i rasta biljaka koje su u generativnoj fazi.

 

Kekkilä supstrati napravljeni su od treseta koji je izvrsna je sirovina za podloge jer zadržava vlagu i hranjive elemente, a prirodno niska razina pH i EC treseta lako je prilagodljiva potrebama uzgajivača. Podloge su napravljene od pažljivo izabranog prvoklasnog Sphagnum treseta pronađenog na najvećem vlastitom nalazištu treseta na Baltiku.

Tvrtka Colić Trade ekskluzivni je distributer Kekkilä supstrata, a u našoj ponudi možete pronaći nekoliko vrsta supstrata koji su izvrsni za šumske sadnice.

Kekkilä Professional je vodeći dobavljač u ponudi idealnih rješenja za proizvodnju šumskih presadnica. U Finskoj više od 90% presadnica  u šumskim rasadnicima uzgojeno je na Kekkila supstratu.

Portfelj proizvoda sastoji se od visokokvalitetnih supstrata srednje do fine strukture s uklonjenim česticama prašine. Supstrati imaju visoki vodno-zračni kapacitet i odlični su za punjenje u posude.

 

KEKKILÄ FPM 420

Linija FPM 420 izrađena je od bijelog Sphagum treseta koji je prosijan u srednje finu strukturu.

Homogena struktura supstrata olakšava besprijekorno punjenje posuda. Metodom uklanjanja najfinijih čestica daje supstratu prozračnu strukturu koroz cijelo razdoblje proizvodnje. Prozračna struktura osigurava jednoličnu klijavost, rast i kvalitetu presadncie. Niža razina pH supstrata idealna je za uzgoj borova, smreke i ostalih šumskih sadnica. Unutar linije FPM 420 možete izabrati gnojiva sa ili bez gnojiva kao i sad dodanom fuminskom kiselinom.

 

 

 

 

Info

Kategorija: Gnojiva
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Županija: Zadarska
Datum objave oglasa: 26.02.2018.
Pregleda: 342
Šifra oglasa: 37571

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas