Grožđe belo Sovinjon blank kvalitetno 2017.

Kontaktiraj

Kontakt - Vladimir Karadžić

Tomo Karadžić, e-mail: vvladimirec@hotmail.com, mob: 063614279

pogledaj sve oglase korisnika

Cijena: 5,09 kn ≈ 0,67 €

Opis

Belo grozdje Sovinjon blank( sauvignon blanc), vinograd je zasadjen 2008. godine sertifikovanim kalemovima, takodje vinograd je registrovan u Vinogradarskom registru Republike Srbije, grozdje je visokog kvaliteta i dobro sazrelo. Berba će početi od 7. septembra, procenat sećera je prošle godine bio 24, ove godine je zbog sunčanijeg vremena verovatno i veći.
količina je oko 2500 kg do 3000kg. Negotin, Rajačko vinogorje, selo Brusnik. dodatne informacije na Kontakt telefone za sve informacije 063614279 , 063614851 i 019542748

Preuzimanje groždja na licu mesta, mogućnost da lično berete groždje u vinogradu koje kupujete (imali smo iskustvo prošle godine da su kupci lično brali groždje u našem vinogradu za sebe koje su kupovali od nas)

NAPOMENA: Berba kod nas je od 07.09.2017. do 11.09.2017. , sve količine koje se oberu istog dana preradjujemo(muljamo), tako da molimo zainteresovane da se jave na vreme, moguće je i muljanje grožja električnom muljačom koja odvaja peteljku direktno u vaše sudove, sve po dogovoru.

objašnjenje u vezi cene, ko zna šta je Sovinjon blank njemu ne treba ovo objašnjenje, ali za one koji ne znaju , mi inače uspešno proizvodimo i prodajemo vino, pritom svake godine prodajemo odredjenu količinu groždja, radi se o groždju koje je toliko kvalitetno da ga preporučujemo totalnim amaterima koji ako ispoštuju proces i minimalne uslove proizvodnje vina, mogu za sebe da proizvedu veoma kvalitetno vino u čijoj će degustaciji sigurno uživati, zato je cena tolika.

A za one koji žele sebe da poštede posla(ne vide zadovoljstvo u procesu proizvodnje) mogu od nas poručiti gotovo vino i to crno Kaberne sovinjon i belo vino Sovinjon blank na iste kontakt telefone.
STOJIMO IZA SVEGA GORE NAVEDENOG, o čemu mogu da svedoče desetine naših zadovoljnih kupaca (stalnih-višestrukih), na slikama je prikazan ceo proces proizvodnje.

Info

Kategorija: Poljoprivredni proizvodi
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Srbija
Županija: Zaječarski okrug
Datum objave oglasa: prije 1 godinu
Pregleda: 907
Šifra oglasa: 35497

Predaj oglas

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas