Gorionik na sitan ugalj i agro pelet-25kW

Oglas je istekao!

Pogledajte slične oglase iz kategorije: Mehanizacija.

Cijena: na upit

Opis

Firma TEMPRA TIM DOO od 2018 godine postala je generalni zastupnik za proizvode firme KOM-STER I STALKOT na teritotiji Srbije I BiH.

Gorionici koji spadaju u sam vrh efikasnosti I energetske opravdanosti  koji vec nekoliko godina su prisutni na nasem trzistu ali kod neovlascenih” dilera” koji ih prodaju. Po prvi put su putem  nase firme TEMPRA TIM DOO , koja je jedin legalni zastupnk na teritoriji Srbije, ovi gorionici usli u legalne tokove .

Prednost nasih gorionika u odnosu na neke druge je u tome sto nasi gorionici mogu da sagorevaju sve sto je do 30 mm obima I 40 mm duzine. Sve sto spade u te dimenzije a moze da gori nasi gorionici sagorevaju. Isprobali smo ih na vise razlicitih goriva ali najbolje su se pokazali na sitni ugalj I ugljenu prasinu kao i na agro pelet od slame. Nasi gorionici I jesu namenski pravljeni za ovakvu vrstu goriva I zato su toliko trazeni na zapadu a u poslednjih par godina Rusko trziste postaje dominantno za ove gorionike I kotlove.

Nasim  kupcima nudimo veliki izbor gorionika I kotlova energetske  snage od 19 kW do 300 kW efektivne radne snage . Svi nasi gorionici I kotlovi poseduju sertifikat o berzbednosti  koji odobrava EU I koji ispunjavaju sve ekoloske normative koje zahteva zakon o zastiti I ocuvanju zivotne sredine republike Srbije.

Posto u ponudi imamo gorionik od 100-200-300 kW efektivne radne snage pogodni su za grejanje velikih povrsina  tipa sportskih hala, skola, stambenih zgrada, plastenika, farmi svinja , farmi pilica, … . 

Jedan set naseg gorionika se sastoji iz: 

1. gorionika 25kW ili vise

2. spremnika (koji je original fabricki kapaciteta 160 l)

3. mikroprocesora Tigra (kompijuter za regulaciju sistema i ima Srpski meni)

4. ventilator

5. elektronika koja doddatno stiti motor od pregrevanja u slucaju kvara glavne spirale prilikom pucanja zastitnog stifta (ovaj deo je kod svih drugih prodavaca dodatna oprema) slika 6. 

6. deflektor za razbijanje plamena slika 7. 

Garancija na gorionike je 5 godina a na elektroniku 2 godine, servis i rezervni delovi su obezbedjeni. 

Za vise informacija pozvati 064/22-88-139 ili se informisati na internet stranici www. tempradoo. com

Info

Kategorija: Mehanizacija
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Datum objave oglasa: 04.03.2019.
Datum izmjene oglasa: 23.09.2019.
Pregleda: 1244
Šifra oglasa: 42197

Predaj oglas

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas