Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Faresin miks prikolica

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Prikolice i cisterne.

Cijena: na upit

Opis

Mikser prikolice, ili kako u Hrvatskoj kažemo mikserice, veoma su tražene u posljednjem natječaju za Ruralni razvoj, mjeru 4. Upravo iz tog razloga talijanski Faresin se pripremio za ovu situaciju, i u Hrvatskoj na svojim skladištima (u tvrtki AgroPMD u Osijeku i Koprivnici) ima na lageru veći broj vučenih tipova.

Faresin Industries S.p.a. je tvrtka sa sjedištem u Breganze (Italija), koja proizvodi uz plasman za cijeli svijet, mikser prikolice za sektor stočarstva i teleskopske utovarivače za potrebe poljoprivrede. Tvrtka Faresin je osnovana 1973. godine, kombinacijom tradicije i suvremenosti, a predstavlja sinonim za pouzdanost i tehnološki razvoj.

Na lageru se nalazi tip Magnum 900, a radi se o tipu koji, kao i svi ostali, ima vertikalni sistem miješanja. Prilično je zanimljiv i samohodni tip s vlastitim utovarivačem. Ovi vučeni su standardni i na imanju morate koristiti svoj teleskopski utovarivač. "No, samohodna riješava sve sama i uvijek imate slobodan traktor i utovarivač za druge poslove", kažu iz tvrtke.

"Jedan radnik sam obavlja i radnje hranjenja, i utovara i kontrole rada. Ima jedan ili dva vertikalna puža s noževima i turbo dizel motore od 140, 175 i 210 KS te hidrostatski pogon, a tu je ono i jako važno. Prednji izuzimač hrane sa sječkama širine 2.000 mm, kao i elektronski sustav kontrole težine utovarene mase. Ima kao i većina vučenih, dvije brzine miješanja i upravljanja".

Info

Kategorija: Prikolice i cisterne
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 18.03.2015.
Datum izmjene oglasa: 11.08.2020.
Pregleda: 1865
Šifra oglasa: 19569

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas