Chemia EZ gnojiva koja hrane, štite i liječe

Colić-Trade d.o.o

Kontakt - Colić-Trade d.o.o

Agro Centar
Kakma bb, 23423 Polača
tel: +385 23 662 109
fax: +385 23 662 685 Poslovnica Zagreb
Rakitnica 1, 10000 Zagreb
tel: +385 99 4496 404 mail: diana@colic.hr
 

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Da bi zadovoljili zahtjeve tržišta te same poljoprivredne proizvodnje, Chemia je razvila i usavršila niz proizvoda unutar linije Nutriland koji se primjenjuju u svakoj situaciji. Chemia je jedan od najstarijih brendova u talijanskoj agro-kemijskoj industriji. Nudi najpotpunije rješenje za stalno promjenjive potrebe tržišta.

Chemia pod brendom Nutriland proizvodi i prodaje mikro granulirane, topljive praške i tekuća gnojiva, sredstva za poboljšanje  stanja tla, korektore nedostataka elemenata, biostimulatore za sve poljoprivredne usjeve, uključujući voćnjake, vinovu lozu, agrume, industrijske usjeve, plantaže, povrće i staklenike.

Asortiman Chemia Nutriland linije

 

Chemia Ez gnojiva koja hrane, štite i liječe

Botrium - sirovine sadržane u Botrium-u stvaraju povoljne uvjete za normalan rast biljaka u prisutnosti nepovoljnih okolišnih uvjeta kao što je napad Botrytis cinerea (Siva plijesan). Primjenjuje se u dozi od 1,5 do 2 kg/ha na hortikulturnim i industrijskim usjevima te 2 g/l na povrću i cvijeću.

Bottom Z - sirovine koje su sadržane u Bottom Z-u stvaraju uvjete koji idu u prilog normalnom rastu i razvoju usjeva iako je na njemu prisutna gljiva koja uzrokuje pepelnicu. Bottom Z se primjenjuje u dozi od 3-4 kg/ha. Može se miješati sa svim proizvodima koji se inače primjenjuju, osim s onima koji su kisele reakcije.

Cmc Plus - skupina sirovina stvara povoljne uvjete za normalan rast usjeva čak i u prisutnosti nepovoljnih okolišnih čimbenika. Pomaže imunološkom sustavu biljke da brže raste, razvija se i plodonosi čak i u teškim uvjetima. Primjenjuje se u dozi od 150-200 g / 100 L vode. Prije korištenja na koštičavom voću, preporučljivo je provesti preliminarna ispitivanja. Nemojte ga koristiti na stablu trešnje.

Nemafert L -tekući ekstrakt tanina koji ojačava korijen i omogućuje razvoj usjeva unatoč prisustvu nematoda. Nemafert L ima veoma kiseo pH i zbog toga  stvara nepovoljan okoliš za nematode. Koristi se na svim voćkama, povrću, industrijskom bilju, cvijeću te u rasadnicima u dozi od 20-30 l/ha.

Učinak Nemafert-a na gale u kojima se nalaze nematode


Nutrafid - elementi koji potiču rast i štite biljke u uvjetima prisustva lisnih ušiju. Kako Nutrafid ne ostavlja nikakve rezidue na tretiranim biljkama, ovaj proizvod se može koristiti u integriranom  i organskom uzgoju. Nutrafid se primjenjuje u dozama od 2-3 ml/l vode odnosno 1,5 do 2,5 l/ha. 

Čak i kod niske doze, Nutrafid je pokazao izvrsne rezultate u borbi s lisnim ušima


Nutramite Top - mješavina sastojaka temeljenih na organskom ugljiku i manitolu koji pomažu obrani biljaka kod napada grinja. Prirodni ekstrakti sadržani u proizvodu povećavaju rast biljaka, cvatnju i plodonošenje. Veoma je efektivan u borbi protiv najpoznatijih vrsti opasnih grinja kao što su Panonychus ulmi i Tetranychus urticae. Primjenjuje se u dozi od 1-1,5 l/ha odnosno u dozi od 2- 3 ml/l vode.

Nutramite je efikasan u borbi s Crvenim voćnim paukom i Koprivinom grinjom


Plastop CU - bakrov sulfat i cinkov oksid koji su osnova ovog proizvoda preveniraju napad plamenjače. Koristi se u integriranoj, konvencionalnoj i organskoj poljoprivredi. Najbolje rezultate pokazuje kod primjene svakih 7 do 8 dana. Koristi se folijarno u dozi od 2 kg/ha.

Za više informacija o proizvodima obratite se na info@colic.hr

Info

Kategorija: Gnojiva
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 07.08.2019.
Datum izmjene oglasa: 07.08.2019.
Pregleda: 44042
Šifra oglasa: 44010

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas