Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tragedija
  • 23.09.2016. 14:00

Otimali se za volan pa traktorom ubili čovjeka

Verbalni sukob i nepromišljenost doveli su do tragedije.

Foto: Pixabay/diegoparra
  • 162
  • 7
  • 0

Verbalni sukob dvojice seljana i nepromišljene radnje s traktorom - dovele su do smrti trećeg, nevinog promatrača. Naime, R. M. (56) iz sela Brekinja kod Bosanske Dubice preminuo je u Univerzitetsko-kliničkom centru Banjaluka, zbog teških tjelesnih povreda koje je zadobio nakon što ga je, dok je sjedio pred kućom u selu Mirkovac kod Bosanske Dubice, udario traktor.

Kako piše avaz.ba, na traktoru su se u trenutku tragedije nalazili vlasnik Z.P. (60) i N.P. (38). Nakon verbalnog sukoba Z.P. je sjeo na traktor i krenuo kući, a N.P. je popevši se na traktor uhvatio volan rukama i ometao ga u vožnji.

Traktor je zbog njihova natezanja nekontrolisano krenuo i udarilo u R.M. koji je sjedio na stolici ispred traktora, rekao je za avaz izvor blizak policijskoj istrazi.

Foto: Pixabay/diegoparra


Tagovi

Tragedija Traktor Bosanska Dubica Verbalni sukob Natezanje Volan


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Na toplijim lokalitetima evidentiran je intenzivan porast vinove loze. Zbog najavljenog kišnog razdoblja poželjno je izvršiti preventivnu zaštitu vinograda jednim od pripravaka: Mikal flash, Mikal Premium F, Curzate F, Pergado F, Fantic F,... Više [+]