Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mjera 4
  • 03.11.2015. 13:20

933 korisnika prijavilo projekte u Mjeri 4.1.1.

Agencija za plaćanja omogućila je svima uvid u listu projekata, imena korisnika i broj ostvarenih bodova, vezanih uz operaciju 4.1.1.

  • 1.881
  • 199
  • 0

S ciljem transparentnosti poslovanja i velikog interesa javnosti za rezultate natječaja za operaciju 4.1.1. Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava iz Programa ruralnog razvoja RH, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je radnu listu projekata koja sadrži naziv korisnika, broj bodova, datum i vrijeme podnošenja zahtjeva za potporu, naziv ulaganja, iznos potpore za dodjelu i kumulativ potpore. Sveukupno je na listi 933 projekta.

Svim podnositeljima prijava koji ne zadovoljavaju uvjete i kriterije natječaja i pravilnika, Agencija izdaje odluke o odbijanju, koje podnositelji mogu preuzeti u internetskoj aplikaciji AGRONET. Za sve dodatne informacije možete nazvati 01/6106-707.

Radna lista s popisom podnositelja zahtjeva nalazi se ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Operacija 4.1.1. Agencija za plaćanja Ruralni razvoj Radna lista Projekti Podnositelji prijava Odluka o odbijanju AGRONET Restrukturiranje Modernizacija Konkurentnost Poljoprivredna gospodarstva


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]