Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Victoria Logistic
  • 22.06.2016. 12:00

Novi AgroPort centar u Bačkoj Palanci!

Zaokružen paket usluga i proizvoda za partnere kompanije Victoria Logistic proširen je novom uslugom skladištenja, pakovanja i lučkih usluga za merkantilnu robu i veštačko đubrivo, na jednom mestu, u Bačkoj Palanci.

  • 1.032
  • 48
  • 0

Zaokružen paket usluga i proizvoda za partnere kompanije Victoria Logistic proširen je novom uslugom skladištenja, pakovanja i lučkih usluga za merkantilnu robu i veštačko đubrivo, na jednom mestu, u Bačkoj Palanci.

Victoria Logistic AgroPort Centar osmišljen je da unapredi poslovanje svojih partnera, ali i svih onih kojima su prioriteti u poslovanju - kvalitet, sigurnost, efikasnost i brzina.

Skladišni prostor velikog kapaciteta

Skladištenje zrna u silosu od 25 hiljada tona obezbeđuje kapacitet dnevnog prijema 1.500t po danu, uslugu dorade kvaliteta zrna u vidu čišćenja, sušenja, fumigacije i razdvajanje zrna po kvalitetu, obezbeđenje kvantitativne i kvalitativne sigurnosti zrna, praćenje temperature zrna 24/7, dnevni kapacitet sušenja 600 do 700 tona, dnevni kapacitet otpreme 2.000 tona, uzorkovanje automatskom vakum sondom i konačno, jednu od najvažnijih prednosti - 5 km udaljenost od Luke Bačka Palanka. Kada je u pitanju merkantilna roba, Victoria Logistic AgroPort Centar u Bačkoj Palanci raspolaže skladišnim kapacitetima od 55 hiljada tona.

Silosni kapaciteti

Podno skladište u Luci Bačka Palanka kapaciteta od 30 hiljada tona, dnevnog kapaciteta prijema od 2 do 3 hiljade tona pruža sigurnost zrna u svakom pogledu, praćenje temperature 24/7, mogućnost provere svih uzoraka u SP Laboratoriji, dnevni kapacitet otpreme 2 hiljade tona, istovremeni prijem zrna iz dva plovila, istovremeni ukrcaj dva plovila, automatsko punjenje skladišta transportnim trakama, dve kolske vage.

Infrastruktura za skladištenje i pakovanje veštačkog đubriva

Kada je u pitanju uslužno pakovanje veštačkog đubriva, Victoria Logistic AgroPort Centar u Bačkoj Palanci pre svega obezbeđuje neophodnu infrastrukturu za skladištenje istog i to: skladištenje veštačkog đubriva kapaciteta 50 hiljada tona za rinfuznu robu, 30 hiljada tona za gotov paletizovan proizvod na otvorenim pistama i 5 hiljada tona za gotov paletizovan proizvod u zatvorenom prostoru, ali i iskrcaj dva plovila istovremeno sa kapacitetom dnevnog istovara od 3 hiljade tona kao i nabavku kompletne ambalaže potrebne za pakovanje.

Deo luke u Bačkoj Palanci

Sa dnevnim kapacitetom od 450 tona, pakovanje veštačkog đubriva moguće je realizovati u PE vreće od 1 do 50 kilograma, i u big bag vreće, nakon čega nude otpremu veštačkog đubriva dnevnog kapaciteta 2 hiljade tona. Svi zainteresovani mogu koristiti uslugu dodatne kontrole kvaliteta veštačkog đubriva koju obezbeđuje članica Grupe, SP Laboratorija. Končano, pružaju i organizovan transport do krajnje adrese.

Novi Victoria Logistic AgroPort Centar u Bačkoj Palanci nudi sistem rada po principu ključ u ruke. U Victoria Logistici znaju da je vreme novac zato u najkraćem roku, na jednom mestu, nude najkvalitetnije usluge uz nadzor svih procesa od strane kvalifikovanih radnika i vrhunskih profesionalaca. Za više informacija o svim uslugama obratite se stručnom timu na jedan od niže navedenih kontakata!


Tagovi

Victoria Logistic Bačka Palanka Luka Agroport Silos Podno skladište Veštačko đubrivo SP Laboratorija


Partner