Super Garden za vrtno voće

Tip: Mineralna gnojiva
Proizvođač: Elixir Zorka

Super Garden linija je premuim linija koja se sastoji od pet pažljivo odabranih formulacija, namijenjenih za travu, cvijeće, povrće i voće. Sastav proizvoda je definiran i dobro izbalalansiran posvećenim radom razvojnog tima Elixir Zorke, uz suradnju sa eminentnim stručnjacima. Izabrali smo najbolji odnos osnovnih, makro, i mikro elemenata za svaku ciljanu grupu biljaka.

Mikroelementi su u formama koje biljke mogu najlakše i u potpunosti usvojiti. Mislili smo na sve Vas kojima je važno da svojim biljkama pružite samo najbolje, na vas kojii ne pravite kompromis u pogledu kvalitete. U našim formulacijama kalij je u sulfatnoj formi, tako da klor nije prisutan ni u tragovima, što je posebno važno za osjetljive kulture poput cvijeća i povrća.

Granule su visoko rastvorljive jer biljke elemente usvajaju putem vode. Također, veličina granula je pažljivo odabrana, u skladu sa uzgajanom biljkom, kako bi efekt upotrebe gnojiva bio što bolji.


SUPER GARDEN ZA VRTNO VOĆE
Namijenjeno za poticanje rasta, poboljšanje kvalitete i ukusa voća. Osnovno gnojenje: u jesen ili proljeće 70-100% od ukupne planirane količine.

PREPORUČENA KOLIČINA PRIMJENE
Jagodičasto voće 60-80 g/m2
Sadnja voćaka 0,2 -0,5 kg/stablo
Mladi voćnjak (do treće godine) 0,3-0,6 kg/stablo
Voćnjak u rodu 0,5-1 kg/stablo.

 

Pogledajte ostala gnojiva proizvođača: Elixir Zorka