Super Garden za predivno cvijeće

Tip: Mineralna gnojiva
Proizvođač: Elixir Zorka

Super Garden linija je premuim linija koja se sastoji od pet pažljivo odabranih formulacija, namijenjenih za travu, cvijeće, povrće i voće. Sastav proizvoda je definiran i dobro izbalalansiran posvećenim radom razvojnog tima Elixir Zorke, uz suradnju sa eminentinim stručnjacima. Izabrali smo najbolji odnos osnovnih, makro, i mikro elemenata za svaku ciljanu grupu biljaka.

Mikroelementi su u formama koje biljke mogu najlakše i u potpunosti usvojiti. Mislili smo na sve vas kojima je važno da svojim biljkama pružite samo najbolje, na vas kojii ne pravite kompromis u pogledu kvaliteta. U našim formulacijama kalij je u sulfatnoj formi, tako da klor nije prisutan ni u tragovima, što je posebno važno za osjetljive kulture poput cvijeća i povrća.

Granule su visoko rastvorljive jer biljke elemente usvajaju putem vode. Također, veličina granula je pažljivo odabrana, u skladu sa uzgajanom biljkom, kako bi efekt upotrebe gnojiva bio što bolji.


SUPER GARDEN ZA PREDIVNO CVIJEĆE
Osnovna primjena prije i poslije sadnje. Druga primjena 6 tjedana poslije sadnje. Nakon posipanja gnojivo dobro sjediniti sa zemljom.

PREPORUČENA KOLIČINA PRIMJENE
Jednogodišnje cvijeće : 20-60 g/m²
Dvogodišnje cvijeće: 40-60 g/m²
Perene i saksijsko cvijeće: 40-60 g/m²
Lukovice i gomoljasto cvijeće: 80-100g/m²

Pogledajte ostala gnojiva proizvođača: Elixir Zorka