Super Garden startno za travnjake

Tip: Mineralna gnojiva
Proizvođač: Elixir Zorka

Super Garden linija je premuim linija koja se sastoji od pet pažljivo odabranih formulacija, namijenjenih za travu, cvijeće, povrće i voće. Sastav proizvoda je definiran i dobro izbalalansiran posvećenim radom razvojnog tima Elixir Zorke, uz suradnju sa eminentinim stručnjacima. Izabrali smo najbolji odnos osnovnih, makro, i mikro elemenata za svaku ciljanu grupu biljaka.

Mikroelementi su u formama koje biljke mogu najlakše i u potpunosti usvojiti. Mislili smo na sve vas kojima je važno da svojim biljkama pružite samo najbolje, na vas kojii ne pravite kompromis u pogledu kvaliteta. U našim formulacijama kalij je u sulfatnoj formi, tako da klor nije prisutan ni u tragovima, što je posebno važno za osjetljive kulture poput cvijeća i povrća.

Granule su visoko rastvorljive jer biljke elemente usvajaju putem vode. Također, veličina granula je pažljivo odabrana, u skladu sa uzgajanom biljkom, kako bi efekt upotrebe gnojiva bio što bolji.


UPER GARDEN STARTNO ZA TRAVNJAKE
Namijenjeno za potpunu ishranu svih tipova trave i poboljšavanje rezultata sjetve. Za brži, stabilan i ravnomjerni rast i gust travnjak. Visok sadržaj fosfora omogućava bolji razvoj jsistema.

PREPORUČENA KOLIČINA PRIMJENE
Za novi travnjak je 70 g/m2 posle pripreme zemljišta, a prij polaganja sjemena. Za postojeći travnjak, 50 g/m2 u rano proljeće. Ukoliko je moguće, primijeniti na suvu travu. Poslije svake upotrebe travnjak dobro zaliti.


 

Pogledajte ostala gnojiva proizvođača: Elixir Zorka