Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Foliacon FE

Tip: Mineralna gnojiva
Proizvođač: Green Has Italia S.p.A.

Foliacon Fe je oblika željeznog kompleksa s aminokiselinama prirodnog izvora, koji formiraju kompleks željeza i organske tvari sa niskom molekularnom težinom. Taj kompleks je nosioc željeza u unutrašnjost biljke. U tom slučaju biljka ne upotrebljava nikakvu energiju za transport elemenata po njoj te je on direktno pripremljen za asimilaciju i za kruženje unutar biljke. Tako vrlo brzo dospijeva na mjesto u biljci na kojem ga nedostaje (uglavnom listovi). Organski dušik, koji je osnovna komponenta aminokiselina, je element s vrlo visokom mobilnošću unutar biljke i dozvoljava jednako brzo cirkuliranje i željeznom kompleksu.

Za razliku od ostalih kelata koji su stvoreni u kemijskoj sintezi, Foliacon Fe nije štetan za apsorpciju ostalih hranjiva i nema nikakav negativan utjecaj na ravnotežu među ostalim mikroelementima u biljci. Ako upotrebljavamo Newcal u većoj količini moramo napraviti test kompatibilnosti.

Sastav:

  • ukupne aminokiseline - 25%
  • organski ugljik - 13%

KOMPATIBILNOST: sredstvo se može miješati s uobičajenim fitofarmaceutskim pripravcima, osim s preparatima koji imaju alkalnu reakciju i mineralnim uljima. Sredstva koja sadrže bakar, sumpor i bogata su mikroelementima, upotrijebiti minimalnu dozu. Prije miješanja s drugim fitofarmaceutskim preparatima treba napraviti test kompatibilnosti.

UPOZORENJE: Proizvođač jamči za kvalitetu proizvoda. Kako proizvođač ne može kontrolirati upotrebu tako za nju i ne može jamčiti. Ne tretirati u cvatnji. Pri tretiranju trebamo izbjegavati upotrebu pri visokim temperaturama. U slučaju požara treba upotrijebiti dosta vode. Sredstvo upotrebljavajte samo ako je potrebno. Ne prekoračujte preporučene količine. Sredstvo se čuva na suhom i hladnom prostoru, ne ispod 0°C. Preparat nije zapaljiv.

N Fe
4,00% 5,00%

Pogledajte ostala gnojiva proizvođača: Green Has Italia S.p.A.