Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • OTP banka
  • 16.10.2017. 13:30

OTP Agro krediti unapređuju poslovanje poljoprivrednika

U OTP banci možete ostvariti pravo na korištenje Agro kredita temeljem ostvarenih prava na potporu u poljoprivredi, kredita za kupnju poljoprivredne mehanizacije te kredita za poljoprivrednu proizvodnju i na taj način unaprijediti svoje poslovanje!

Foto: jure/bigstockphoto.com
  • 2.839
  • 133
  • 0

U ponudi OTP banke nalazi se širok raspon kredita i kreditnih linija namijenjenih financiranju poslovanja klijenata u sektoru poljoprivrede. Ispunjavate li uvjete, u OTP banci možete ostvariti pravo na korištenje Agro kredita temeljem ostvarenih prava na potporu u poljoprivredi, kredita za kupnju poljoprivredne mehanizacije te kredita za poljoprivrednu proizvodnju i na taj način unaprijediti svoje poslovanje.

Priključite se velikom broju bančinih zadovoljnih klijenata, poput vlasnika OPG-a Danijela Kosara iz Potoka pokraj Popovače, koji se bavi ratarstvom i svinjogojstvom već više od 30 godina. Za suradnju s OTP bankom odlučio se nakon otvaranja poslovnice u obližnjoj Kutini, prepoznavši Agro kredit temeljem ostvarenih prava na potporu u poljoprivredi kao priliku za financiranje tijekom razdoblja od predaje zahtjeva do uplate državnih poticaja.

Agro kreditom Kosari kupili poljoprivrednu mehanizaciju

O svojem iskustvu s Agro kreditom Kosar kaže: "Danas cijelo naše poslovanje ide preko OTP banke jer su bili jedini koji su htjeli podržati nas poljoprivrednike kako bismo mogli i dalje uspješno poslovati. U više navrata smo koristili kredit na bazi državnih poticaja. Također, koristimo kredit za kupnju poljoprivredne mehanizacije kojim smo financirali nabavu traktora, prskalica, drljača te silosa, bez kojih bi naše poslovanje bilo puno teže“, kažu nam vlasnici ovog OPG-a.

Poljoprivredna mehanizacija na OPG-u Danijela Kosara

Ugovaranjem OTP Agro paketa ostvarujete pravo na korištenje kreditnih linija namijenjenih isključivo poljoprivrednicima koji se ostvaruju uz posebne pogodnosti. Tu su Agro krediti temeljem ostvarenih prava na potporu u poljoprivredi koji se koriste kao nenamjenski krediti, isplatom na žiro račun korisnika kredita. Maksimalni iznos kredita određuje se temeljem visine isplaćenih potpora u poljoprivredi za prethodnu godinu i predanog zahtjeva za tekuću godinu.

Krediti dospijevaju na naplatu jednokratno, a mogu se u cijelosti otplatiti iz dobivenih sredstava na osnovu potpore ili iz vlastitih sredstava.

Silosi na OPG-u Danijela Kosara

Financirajte i jesensku i proljetnu sjetvu

Također, OTP banka nudi i Agro kredite za poljoprivrednu proizvodnju, kratkoročne kredite kojima je namjena financiranje jesenske i proljetne sjetve te ostale poljoprivredne proizvodnje. Trebate li poljoprivrednu mehanizaciju poput sugovornika Kosara, tu su Agro investicijski krediti za kupnju poljoprivredne mehanizacije kojima možete financirati kupnju rabljene i nove opreme vrijedne već od 2.000 eura. Namjeravate li pak proširivati svoju proizvodnju na nove poljoprivredne površine, tu su i Agro investicijski krediti za kupnju poljoprivrednog zemljišta. Ovi se krediti odobravaju u iznosu do 150.000 eura, na rok otplate do 10 godina.

Krediti su jedna od usluga kojima OTP banka prati poljoprivrednike u njihovom poslovanju.

"Osim ovih kredita, koristimo i druge proizvode OTP banke koji olakšavaju naše poslovanje", kažu Kosarevi. "Uz internetsko bankarstvo banka nam je na raspolaganju 24 sata dnevno sedam dana u tjednu, a sve usluge koristimo unutar OTP Agro paketa koji pojeftinjuje poslovanje jer su naknade manje. Pripremamo još nekoliko projekata koje planiramo realizirati u suradnji sa OTP bankom. Nadam se da ćemo i dalje uspješno surađivati, a posebna zahvala ide svim djelatnicima poslovnice OTP banke u Kutini koje se zaista trude da mi i dalje budemo njihovi zadovoljni klijenti."

Za više informacija obratite se OTP banci na jedan od niže navedenih kontakata.

Foto: jure/bigstockphoto.com


Tagovi

OTP banka Agro kredit Financiranje Kreditiranje Poljoprivredna proizvodnja Mehanizacija Sjetva Potpore


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Prijateljica mi šalje fotografiju rasade paradajza. Među njima su i moje presadnice.
Još malo će morati pričekati pa u zemljicu.
Do tada ih ona mazi i pazi, unosi i iznosi, čuva 🥰