Oglašavanje

Želiš da tržište čuje za tvoj brend, proizvod ili uslugu? Želiš povećati obujam prodaje, predstaviti novi proizvod ili prenijeti poruku poljoprivrednoj javnosti?

Oglašavanje@Agroklub, uspješno i mjerljivo

Mi smo informacijski sustav Agroklub - vodeći digitalni medij iz domene poljoprivrede i života ruralnog prostora. Djelujemo svakodnevno putem interneta od 2008. godine i prisutni smo na tri tržišta u regiji - Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji.

Naša vizija je uspješan i zadovoljan poljoprivrednik, očuvan ruralni prostor i perspektivan život na selu. Stoga svakodnevno imamo za cilj proizvođačima hrane dati dovoljno kvalitetnih, provjerenih i korisnih informacija na temelju kojih će donositi odluke za bolju budućnost. Budućnost svih nas.

U 10 godina rada kontinuirano smo razvijali nove servise i alate, ulagali i evoluirali. Danas je ispred Vas 4. generacija informacijskog sustava Agroklub, u koji smo uložili puno znanja, strasti i ambicije. Na raspolaganje svima.

Na dnevnoj bazi okupljamo nekoliko desetaka tisuća poljoprivrednika različitih profila, ambicija i razvojnih faza, koji se kroz Agroklub informiraju, educiraju i komuniciraju. U bilo koje vrijeme slobodno zatražite naše detaljne analize posjećenosti (Google Analytics).

Razumijemo svoju ulogu u društvu i kao medij postupamo odgovorno. Naše teme mijenjale su živote pojedinaca, ali i čitave zakonodavne okvire, na korist svih nas. Neke smo inspirirali na bavljenje pojedinim kulturama, a drugima pomogli da ostvare bolje proizvodne i poslovne rezultate. 

Želimo mijenjati sintagme i pomoći društvu u kojem živimo i djelujemo.

Mark Twain je nekada davno zapisao: “Ako ne pratiš medije, onda si neinformiran. Ako ih pak čitaš, onda si dezinformiran”. Ne želimo biti etiketirani na taj način, nego biti promjena koju i sami želimo vidjeti.

Publicirali smo nekoliko desetaka tisuća vijesti, reportaža, feljtona i polemika. Puno različitih autora, sugovornika, stavova, mišljenja, sudbina i istina. Ona je dakako slojevita i ima brojna lica, a mi ih rado sučeljavamo s ciljem da svatko izbrusi svoju. Jedinstvenu i posebnu. Istinu. Za bolje sutra svih nas.

Agroklub, (R)Evolucija poljoprivrede

 

Specijalisti digitalnog marketinga u poljoprivredi

Internet scena buja i svakodnevno ruši mnoge tradicionalne poslovne koncepte. Donosimo promjene i dio smo te (r)evolucije više od 15 godina, a neki će reći da smo i stariji od nje. Ponosni smo na dosadašnja ostvarenja, a želimo i sutra biti bolji nego danas.

Naš tim posjeduje ekspertize za vrhunske rezultate - nas i naših klijenata - jer ekipa specijalista digitalne promocije, web projektanata, razvojnih inženjera, dizajnera, novinara i agronoma je već po svom sastavu drugačija od ostalih.

Svakom klijentu pristupamo pojedinačno. Planiramo te zajednički kreiramo i provodimo komunikacijske i promotivne aktivnosti. Koristimo sve dostupne kanale kako bi realizirali definirane ciljeve. Mjerimo ostvarenja i analiziramo uspješnost svake kampanje kako bi već sljedeća bila još malo bolja. Razvili smo i poseban sustav analize uspjeha - Dashboard, koji je s tim ciljem, kao dio Agrokluba na raspolaganju našim klijentima od 0-24h.

Ono što nas ponajviše razlikuje od ostalih je 10 godišnje iskustvo komuniciranja sektora poljoprivrede putem interneta. Kroz naše ruke prolaze sve važne informacije koje oblikuju ruralni prostor budućnosti. Naši korisnici, farmeri, mladi i stari, veliki i mali daju nam važne povratne informacije koje nas oblikuju.

Od 27.04.2020 smo i ponosni nositelji bedža Google partnera, koji pokazuje da smo položili ispite certifikata Google Ads proizvoda i potvrđuje naša znanja iz te domene.

Imamo iskustva suradnje s najvećim globalnim korporacijama, kao i sa malim tvrtkama na početku njihovog puta.

Čvrsto vjerujemo u specijalizaciju, uvijek želimo biti najbolji i najviše volimo raditi upravo s takvima.

Pozdrav. Mi smo Agroklub. Kako Vam možemo pomoći?

Zatraži informativnu ponudu

Ispuni donji obrazac (2 minute) i zatraži neobvezujuću informativnu ponudu. Scroll je desno ;)

Naši klijenti o nama

Imamo tu sreću da smo dobili povjerenje brojnih tvrtki i pojedinaca. Što neki od njih kažu o suradnji s nama, pročitajte ispod. 

Lea Olivari-Uliša, BASF Croatia d.o.o.
"Izrazito smo zadovoljni suradnjom s portalom Agroklub. On line aktivnosti omogućile su nam konkretniji pristup ciljanim skupinama te potpuni uvid u uspješnost oglašavanja, a kupci na jednom mjestu mogu pogledati našu ponudu, savjete i aktivnosti. Razvojem Agrokluba, svakako je profitirao i BASF te vjerujemo da ćemo i u budućnosti uspješno surađivati."

Jan Marinac, Intertim d.o.o.
"Već pet godina, na naše zadovoljstvo, uspješno surađujemo sa portalom Agroklub. Portal nam je omogućio da predstavimo naše proizvode i tvrtku širem krugu ljudi, potencijalnim kupcima i partnerima. Isto tako na jednostavan način, putem naše podstranice i newslettera, možemo prezentirati naše nove proizvode i aktivnosti."

Maja Družijanić, KWS Sjeme d.o.o.
"Kod Internet oglašavanja bitna je podrška partnera s kojim surađujete, a u Agroklubu imamo partnera koja nam pruža maksimalnu podršku bez obzira na vrijeme (jutro, večer, vikend) i to brzo, kvalitetno, jednostavno i sa razumijevanjem. Raduje nas svaka nova godina jer naše partnerstvo čini jačim, a suradnju podiže na još višu razinu."

Iva Čović, Chromos Agro d.d.
"Angažmanom Agroklub portala kroz 5 godina svakodnevno su korisnici obaviješteni o našim aktivnostima i proizvodima. Objave s područja poljoprivrede pomažu krajnjim korisnicima kako bi bili upoznati sa svime što nudimo, kako bi bili učinkovitiji i kvalitetniji u svojoj proizvodnji. Promocija je detaljna i profesionalna te izvrsno prati našu ponudu i potrebe naših kupaca."

Što je Agroklub?

Za sve one koji su skloniji gledati i slušati, odnosno ne vole čitati, složili smo donji video ;)

Brojne mogućnosti

Sponzorirani članci

Upoznajte naše čitatelje s Vašim aktivnostima i iskoristite dodatne mogućnosti koje nude društvene mreže.

Agroletter

Postanite dijelom newslettera koji se šalje na sve registrirane korisnike portala. Vaši članci ili oglasi u inboxu svih naših korisnika.

Pogledaj više...

Sponzorirani članci

Upoznajte naše čitatelje s Vašim aktivnostima i iskoristite dodatne mogućnosti koje nude društvene mreže.

Agroletter

Postanite dijelom newslettera koji se šalje na sve registrirane korisnike portala. Vaši članci ili oglasi u inboxu svih naših korisnika.

Pokroviteljstva tema

Postanite pokrovitelj Vama bitne teme našeg portala i dominirajte njome. Ostavite dojam.

Reklamni banneri

Prenesite svoju poruku ili isporovocirajte klik, uzmite korisnika za ruku i odvedite na Vaše internet stranice. Reklamni banneri u različitim formatima prilagođeni su Vašim kampanjama.

Tekstualni banneri

Novi oblik dodatne promocije Vaših objava na portalu. Povećajte doseg i usmjerite svoje tekstove u skupinu najuspješnijih, a bez potrebe dodatne kreative.

Oglasi

Predajte Vaše oglase i iskoristite sve prednosti najvećeg specijaliziranog oglasnika u sektoru poljoprivrede.