Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 19.08.2015. 12:45

Stižu pljuskovi i manji pad temperatura

Očekuje se promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično sa kišom.

Foto: depositphotos.com
  • 33
  • 1
  • 0

U Srbiji se u periodu od 17. do 22. avgusta 2015. godine očekuje promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, koji će biti češći u sredu posle podne, tokom noći i u četvrtak. Do srede, 19. avgusta temperatura će biti oko, a u četvrtak i petak, 20. i 21. avgusta, malo ispod proseka.

U periodu od 23. do 26. avgusta preovlađivaće sunčano vreme, a od subote 22. avgusta temperatura vazduha biće u postepenom porastu, u pojedinim mestima i do 30°C.

Prema prognoziranim vrednostima SPI-1, unarednom 10-dnevnom periodu na većem delu teritorije Srbije preovladavaće normalni uslovi vlažnosti.

Dugotrajni sušni period praćen visokim temperaturama vazduha sveo je rezerve vlage u dubljim slojevima zemljišta na minimum pa je stanje svih poljoprivrednih kultura nepovoljno.

Foto: depositphotos.com


Izvori

Republički hidrometeorološki zavod Srbije


Tagovi

Agro prognoza Vremenski uslovi Temperature vazduha Oblačno Pljiskovi Grmljavina

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sneg od jutros veje na Fruškoj gori. Iriški venac je zavejan, ali prohodan za sada. Naši čitaoci javljaju da su kolovozi mokri, pa je potreban dodatan oprez u saobraćaju. Temperature u Srbiji narednih dana će biti ispod proseka za ovo doba... Više [+]