Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ruralni turizam
  • 16.04.2014. 10:25

7 milijuna kuna iz IPARD-a isplaćeno za ruralni turizam!

Korisniku Denisu Ivoševiću iz Istarske županije isplaćeno je 487.054,24 kn za ulaganje u izgradnju i rekonstrukciju objekta za ruralni turizam

Foto: rgbstock.com
  • 265
  • 19
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 302 Diversifikacija i razvoj ruralnih gospodarskih aktivnosti.

Korisniku Denisu Ivoševiću iz Istarske županije isplaćeno je 487.054,24 kn za ulaganje u izgradnju i rekonstrukciju objekta za ruralni turizam, uz uređenje pripadajućeg zemljišta. Realizacijom ovog projekta obogatila se postojeća turistička ponuda, pružanjem usluga smještaja na ruralnom području Istre.

Uz ovu posljednju isplatu, do sada je Agencija za plaćanja isplatila preko 7 milijuna kuna bespovratnih sredstava unutar mjere 302 IPARD-a.

Foto: rgbstock.com


Tagovi

IPARD Ruralni turizam Bespovratna sredstva za financiranje poljoprivrede Istra


Autorica

Dunja Kalember

Više [+]

Dunja je administratorica/urednica AgroKluba. Ima 28 godina i završila je diplomski studij na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, smjer marketing. Voli uživati u životu i istinski je hedonist :) Njezin moto je: "Svaki dan se smij jer život je lijep" :)