Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Manifestacija
  • 14.04.2014. 10:00

Tea Fest 2014. – Sajam čaja i ljekovitog bilja

Tea Fest 2014. okupit će brojne zaljubljenike u ljekovito bilje, ali i kulturu ispijanja čaja

Foto: freedigitalphotos.net
  • 244
  • 16
  • 0

Međunarodni festival čaja i ljekovitog bilja Tea Fest 2014., održat će se od 11. do 15. lipnja na Trgu oslobođenja u Sarajevu. Na 12. izdanju festivala predstavit će se više od 60 izlagača iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore, u sklopu kojeg će biti zastupljena široka lepeza proizvoda, počevši od čajeva, različitih biljnih preparata, kombinacija ljekovitog bilja i pčelinjih proizvoda, organske hrane, pa sve do pčelarske opreme.

"Na festivalu ćemo predstaviti različite aspekte ove djelatnosti, jer Bosna i Hercegovina ima odlične uvjete za branje samoniklog, ali i za uzgajanje ljekovitog bilja koje je već našlo kupce širom svijeta", ističe Samira Katica Arnautović, koja inače sudjeluje u organizaciji festivala.

Ovogodišnji festival natjecateljskog je karaktera, a najbolji izlagači bit će nagrađeni u kategorijama ljekovito bilje, čajne mješavine i preparati na bazi ljekovitog bilja. U okviru festivala također će biti dodijeljena nagrada "Sadik Sadiković" za očuvanje tradicije u sektoru ljekovitog bilja.

Manifestacija je izvrsna prilika za promoviranje zaštite i očuvanja čiste i zdrave životne okoline, ispravnog sakupljanja, uzgoja, prerade i prodaje ljekovitog i aromatičnog bilja, sekundarnih šumskih proizvoda, kao i pčelinjih proizvoda i preparata na bazi pčelinjih proizvoda.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Festival čaja Ljekovito bilje Sarajevo Tea Fest BiH Sadik Sadiković Samira Katica Arnautović


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.