Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • ISAP
  • 22.09.2014. 15:00

Internacionalni sajam pršuta u Istri

Internacionalni sajam pršuta u Tinjanu postao je tradicija ovog područja. Prošle godine je okupio više od 30 izlagača, a posjetilo ga je preko 25 tisuća posjetitelja

Foto: depositphotos.com
  • 261
  • 29
  • 0

Općina Tinjan koja je 2006. godine proglašena "Općinom istarskog pršuta", ove će godine po osmi put organizirati Internacionalni sajam pršuta ISAP, prepoznatljivu manifestaciju ovog kraja. U organizaciji, osim Općine Tinjan, sudjeluju i Udruga proizvođača istarskog pršuta i Istarska županija. Sajam će se ove godine održati 18. i 19. listopada, a svečano otvorenje predviđeno je za 18. listopada u 11:00 sati.

Osim domaćih izlagača, na ISAP-u svake godine sudjeluje i značajan broj izlagača iz europskih zemalja. Samo prošle godine izlagalo je više od 30 proizvođača pršuta iz Hrvatske, Italije, Slovenije, BiH, Španjolske i Austrije, a da je bio iznimno zanimljiv i posjetiteljima, dokazuje podatak da ih je bilo više od 25 tisuća.

Istarski pršut nositelj je europske oznake izvornosti, a zanimljiv je podatak da se Općina Tinjan može pohvaliti najvećom koncentracijom vrhunskih pršutana u Istri koje ovu suhomesnatu deliciju proizvode na tradicionalan način.

Svi koji su zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti najkasnije do 04. listopada 2014. godine. Prijavnicu koja se nalazi u prilogu članka potrebno je ispunjenu poslati putem e-maila: jasminka@tinjan.hr ili faxa: +385 52 626 090, nakon čega će organizator dostaviti uvjete sudjelovanja na sajmu.

Foto: depositphotos.com; serreitor


Dokumenti


Tagovi

Općina Tinjan Istra Istarski pršut Udruga proizvođača istarskog pršuta Europska oznaka izvornosti Internacionalni sajam pršuta ISAP Tradicija

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.