Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gospodarski forum
  • 26.04.2016. 12:30

Hrvatsko-poljski gospodarski forum u Dubrovniku

Pozivamo vas na Hrvatsko-poljski gospodarski forum u Dubrovniku koji se održava od 11. do 12. svibnja 2016. Prijaviti se možete do 04. svibnja 2016.

  • 317
  • 13
  • 0

U Dubrovniku, u hotelu Kompas, 11. i 12. svibnja 2016. godine održat će se V. Forum poljskih i hrvatskih regija, u sklopu kojega će Hrvatska gospodarska komora organizirati Hrvatsko-poljski gospodarski forum.

Forum poljskih i hrvatskih regija susret je poljskih i hrvatskih predstavnika regionalne samouprave i gospodarstvenika koji se organizira već petu godinu zaredom, a organizatori ovogodišnjeg Foruma su Hrvatska zajednica županija, Savez vojvodstava Republike Poljske i Dubrovačko-neretvanska županija, uz partnerstvo Hrvatske gospodarske komore, Grada Dubrovnika, Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije i Turističke zajednice Grada Dubrovnika.

Kako bi hrvatskim tvrtkama pružili mogućnost direktnog kontakta s poljskim potencijalnim partnerima, Hrvatska gospodarska komora 12. svibnja organizira Hrvatsko-poljski gospodarski forum na kojem će se održati B2B razgovori hrvatskih i poljskih tvrtki. U pratećim dokumentima nalazi se program Foruma i lista poljskih tvrtki koje su izrazile interes za poslovne razgovore s hrvatskim tvrtkama.

Sudjelovanje na Forumu te odabir poljskih tvrtki s kojima biste željeli održati poslovne razgovore možete potvrditi online prijavom u nastavku za koju vas molimo da ispunite na engleskom jeziku najkasnije do 4. svibnja.

U prijavi su otvorene dvije mogućnost, jedna se odnosi na sudjelovanje na cjelokupnom događanju V. Foruma poljskih i hrvatskih regija i u tom slučaju navodite prijavu i za 11. i 12. svibnja, a druga je mogućnost prijave za sudjelovanje samo na Hrvatsko-poljskom gospodarskom forumu koji se održava 12. svibnja 2016.


Dokumenti


Tagovi

Gospodarski forum B2B


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Prijateljica mi šalje fotografiju rasade paradajza. Među njima su i moje presadnice.
Još malo će morati pričekati pa u zemljicu.
Do tada ih ona mazi i pazi, unosi i iznosi, čuva 🥰