Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni sajam
  • 09.05.2015. 08:40

Dani travnjaka u Koprivnici!

Poljoprivredni sajam Dani travnjaka Koprivničko-križevačke županije održat će se 15., 16. i 17. svibnja 2015. godine na već tradicionalnoj lokaciji na prostoru koprivničkog Sajmišta.

  • 262
  • 19
  • 0

Poljoprivredni sajam Dani travnjaka Koprivničko-križevačke županije održat će se 15., 16. i 17. svibnja 2015. godine na već tradicionalnoj lokaciji na prostoru koprivničkog Sajmišta.

Organizatori sajma su Koprivničko-križevačka županija, Grad Koprivnica, Poljoprivredna savjetodavna služba, Srednja gospodarska škola Križevci, Hrvatska poljoprivredna agencija, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, HGK Županijska komora Koprivnica, HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

Sve o ruralnom razvoju

Sajam Dani travnjaka profilirao se u značajnu sajamsku priredbu na području stočarske, ratarske, ekološke, voćarske, vinogradarske i tradicijske poljoprivredne proizvodnje te ostalog poduzetništva s posebnim naglaskom na ruralni razvoj.

Na Danima travnjaka ove će se godine predstaviti izlagači poljoprivredne mehanizacije, sjemenske robe, zaštitnih sredstava, opreme i alata za poljoprivredu, autohtonih i tradicionalnih proizvoda od sira, meda, vina, prerađevina voća i povrća te izvornih suvenira i rukotvorina. Osim izložbeno prodajnog karaktera, sajam će ponuditi mnoštvo edukativnog, zabavnog i kulturnog sadržaja.

Ovogodišnji sajam usmjeren je na ruralni razvoj te na proširenje ponude novim proizvodima, podizanje kvalitete nastupa izlagača i podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalnih proizvoda.

Sajam započinje u petak 15. svibnja 2015. godine stručnim predavanjima koje će se održati u prostoru HGK, Županijske komore Koprivnica.

Svečano otvorenje održat će se u subotu u 10,00 sati, nakon čega će uslijediti nagrađivanje najboljih poljoprivrednih proizvođača mlijeka i mesa te kulturno umjetnički program.

Bambino kup

Osim konjičkih igara koje organizira konjički klub Bilogorski rendžeri, u subotu će se održati kup mladih uzgajivača - Bambino kup na kojem će sudjelovati djeca koja će pokazati svoje vještine u vođenju teladi, dok će se u nedjelju održati tradicijski prikaz ručne košnje i natjecanje u ručnoj košnji.

Tijekom subote i nedjelje u vremenu od 11,00 do 18,00 sati održavat će se konjički turnir. Koprivničko-križevačka županija će u cilju poticanja ruralnog razvoja financirati troškove izložbenog prostora za sve izlagače. Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike da iskoriste mogućnost promidžbe na ovogodišnjim Danima travnjaka i prijave se za izlaganje svojih proizvoda i usluga.


Dokumenti


Tagovi

Dani travnjaka Koprivničko-križevačka županija Mehanizacija Sjemenska roba Zaštitna sredstva Ruralni razvoj Nagrade


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."


Partner

Koprivničko-križevačka županija

Antuna Nemčića 5, 48000 Koprivnica, Hrvatska
tel: +385 (0) 48 658 135, e-mail: denis.maksic@kckzz.hr web: http://kckzz.hr