Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam zdrave hrane i tradicijskih proizvoda
  • 27.06.2014. 08:00

Dani sunca u Zadru

Još jedni Dani sunca zagrijat će Zadar od 18. do 31. srpnja 2014. godine, a posjetiteljima će ponuditi zdravu hranu, tradicijske proizvode i suvenire

Foto: freedigitalphotos.net
  • 273
  • 16
  • 0

Uduga "Eko-Zadar" organizira sajam zdrave hrane, tradicijskih proizvoda i suvenira "Dani sunca" koji će se održati na Obali kralja Petra Krešimira IV. u Zadru u periodu 18. - 31. srpnja 2014. godine. Na sajmu će se izlagati i prodavati prirodno i tradicijski proizvedena hrana i piće, ulja, ljekovito bilje i biljni preparati, proizvodi s područja aromaterapije, te umjetnički i zanatski proizvodi poput suvenira i upotrebnih predmeta od prirodnih materijala.

Iz Udruge navode da "pravo sudjelovanja ostvaruju udruge, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, obrti, trgovačka društva, pravne osobe koje prodaju proizvode nastale u sklopu radne terapije njihovih štićenika, pravne osobe koje se bave socijalnim poduzetništvom, zadruge i LAG-ovi te fizičke osobe koje imaju odobrenje za obavljanje domaće radinosti, a čija je djelatnost u cijelosti ili djelomično povezana s ekološki održivim proizvodnim, kulturnim ili drugim djelatnostima."

"Dani sunca" održavaju se već deset godina, a do sada je održano 30 sajmova. Imaju potporu Grada Zadra, Zadarske županije i HGK – Županijske komore Zadar, a od 2010. godine održavaju se četiri puta godišnje. Na "Danima sunca" održanima prošle godine u srpnju i kolovozu, posjetiteljima su se predstavilo 13 proizvođača iz deset županija. Radno vrijeme sajma je svakog dana 08:00 – 23:00 h.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Dani sunca Zadar Sajam zdrave hrane Udruga Eko-Zadar Ljekovito bilje Aromaterapija Suveniri

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]