Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Svinjogojstvo
  • 27.05.2014. 14:00

10. Savjetovanje uzgajivača svinja u Đurđevcu

10. Savjetovanje uzgajivača svinja održat će se 29. i 30. svibnja 2014. u Đurđevcu u Hotelu Picok

Foto: freepik.com
  • 206
  • 16
  • 0

U organizacij Hrvatske poljoprivredne agencije i Središnjeg saveza udruga uzgajivača svinja Hrvatske 29. i 30. svibnja 2014. godine u Đurđevcu će se s početkom u 10,00 sati u Hotelu Picok na Trgu Sv. Jurja 9 održati 10. Savjetovanje uzgajivača svinja.

Savjetovanje je dvodnevna manifestacija tijekom koje će se održati čitav niz predavanja iz područja hranidbe, selekcije, zdravstvene zaštite, reprodukcije, prerade mesa, održivih sustava držanja svinja, organizacije svinjogojske proizvodnje te zakonske legislative. Predavači će biti uvaženi stručnjaci Agronomskog fakulteta iz Zagreba te Poljoprivrednog fakulteta iz Osijeka.

Organizatori kroz Savjetovanje, između ostalog, koriste priliku da našim uzgajivačima kroz predavanja uvaženih inozemnih stručnjaka prenesu iskustva poljoprivrednika Europske unije kako bi u uvjetima otvorenog europskog tržišta svoju proizvodnju prilagodili i unaprijedili te je učinili održivom i profitabilnijom. U sklopu Savjetovanja predstavit će se ostvareni rezultati u svinjogojskoj proizvodnji tijekom 2013. godine koji se objavljuju u GI HPA, kao i djelatnosti Središnjeg saveza uzgajivača svinja Hrvatske u 2013. i planovi za 2014. godinu.

Foto: freepik.com


Povezana stočna vrsta

Svinjogojstvo

Svinjogojstvo

Svinjogojstvo predstavlja granu stočarstva kojoj je cilj proizvodnja i snabdijevanje tržišta svinjskim mesom i prerađevinama. Posebna se pozornost posvećuje kvaliteti mesa, a pod... Više [+]

Tagovi

Hotel Picok Đurđevac Svinjogojstvo Savjetovanje Uzgoj svinja HPA


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]