Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Petrokemija
  • 17.07.2015. 16:00

Srpanjska akcija gnojiva!

Do 31.07. odaberite mineralno gnojivo po akcijskim cijenama!

Foto: depositphotos, jarih
  • 1.978
  • 95
  • 0

Lider na tržištu mineralnih gnojiva u Hrvatskoj te značajan sudionik na regionalnom tržištu susjednih zemalja, Petrokemija d.d., do 31. srpnja nudi akcijski popust za mineralna gnojiva na hrvatskom trištu.

Na popustu se nalaze iduća gnojiva:

Do 31.07. ostvarite popust na Petrokemijinih gnojiva! Za neka gnojiva zaliha je ograničena, stoga požurite!

  • UREA popust 4%
  • NPK 15-15-15 popust 8%
  • NPK 20-10-10 popust 16%
  • NPK 7-20-30 popust 2%

UREA je visokokoncentrirano dušično gnojivo čiji je dušik u amidnom obliku. Najzastupljenije je gnojivo u svijetu, a koristi se u predsjetvenoj gnojidbi jer omogućuje postupnu pretvorbu amidnog dušika u amonijski i nitratni u skladu s klimatskim i agrokemijskim uvjetima u tlu. U jesenskoj osnovnoj gnojidbi služi za ubrzanu razgradnju biljnih ostataka te aktivaciju organskog dušika iz tla.

NPK 15-15-15 i NPK 20-10-10 gnojiva sadrže dušik u nitratnom i amonijskom obliku te vodotopivi fosfor, a koriste se u osnovnoj gnojidbi, služe za predsjetvenu gnojidbu, posebno strnih žitarica i gnojidbu travnjaka. Najviše se pak proizvodi NPK 15-15-15 obzirom na najšire mogućnosti primjene. NPK 7-20-30 spada u skupinu gnojiva visokih koncentracija hraniva (55 - 60 %) koja predstavljaju posljednje dostignuće u kemiji i tehnologiji. To ih čini posebice pogodnim za transport i skladištenje u rasutom stanju.

Cijene prema važećem cjeniku, uz popust!

Akcijski popust vrijedi za sve uplaćene količine gnojiva koje će do 31. srpnja 2015. biti i otpremljene iz Petrokemije d.d. Raspoloživa zaliha NPK 7-2-30 je ograničena, stoga brzo odlučite. Osnovne cijene za obračun popusta su prema važećem Cjeniku od 4.5.2015. godine kojeg možete pronaći ispod članka.

Više informacija o samom popustu doznajte od stručnjaka Petrokemije na jednom od niže navedenih kontakata ili pak na besplatnom broju za primjenu gnojiva 0800 647 647.

Foto: depositphotos, jarih


Dokumenti


Tagovi

Petrokemija Akcija mineralnih gnojiva Mineralna gnojiva Jesenska gnojidba UREA NPK Cjenik gnojiva Osnovna gnojidba


Partner

Petrokemija d.d. tvornica gnojiva

Aleja Vukovar 4, 44320 Kutina, Hrvatska
e-mail: prodaja@petrokemija.hr web: http://www.petrokemija.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]