Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • KWS
  • 11.01.2017. 09:00

Novi KWS katalog za 2017. godinu!

KWS vam predstavlja KWS sjemenski program kukuruza, suncokreta, sirka za silažu i zrno namijenjen sjetvi u 2017. godini!

  • 2.227
  • 107
  • 0

Motivirani izuzetnim rezultatima koje su proizvođači ostvarili s KWS hibridima u prethodnoj godini, tvrtka KWS vam predstavlja KWS sjemenski program namijenjen sjetvi u 2017. godini. Na raspolaganje su stavljeni predstavljeni hibridi kukuruza (19), suncokreta (6), sirka za silažu (4) i zrna (2) nakon što su ih kroz niz godina provjeravali i konačno potvrdili u širokoj proizvodnji.

Novi KWS sjemenski program kukuruza, suncokreta, sirka za silažu i zrno, namijenjen sjetvi u 2017. godini možete pogledati u katalogu.

Pri selekciji najnovijih hibrida KWS je uspješno odgovorio svim izazovima današnje proizvodnje od klimatske nestabilnosti pa sve do primjene čak i nešto skromnije agrotehnike, pa se tako primjerice u segmentu kukuruza iz godine u godinu sve više poljoprivrednika oslanja na KWS hibride kukuruza (više od 2,5 milijuna hektara u Europi).

Nadalje, uz izvrsnu sjemensku proizvodnju i postignutu vrhunsku kvalitetu dorade sjemena u KWS doradnim centrima te kontinuirano nastojanje za jačanjem partnerskog odnosa s proizvođačima, stvorili su sve preduvjete kako bi omogućili postizanje još većeg zajedničkog uspjeha i rasta.

KWS vam želi puno uspjeha u proizvodnoj sezoni 2017. godine, a u videu ispod teksta pogledajte zadovoljne proizvođače koji su zasijali KWS hibride te ostvarili visoke rezultate.


Povezane biljne vrste

Kukuruz

Kukuruz

Sinonim: kuruza, koruza | Engleski naziv: Grain maize | Latinski naziv: Zea mays L.

Kukuruz je jednogodišnja biljka jarog tipa razvića, a njegova dužina vegetacije od nicanja do pune zriobe ovisi od osobine sorte, odnosno hibrida, s jedne strane, i uvjeta uzgoja,... Više [+]

Suncokret

Suncokret

Sinonim: Cvijet sunca, trava sunca | Engleski naziv: Sunflower | Latinski naziv: Helianthus annuus L.

Suncokret potječe iz Amerike (Meksiko, Peru). Najprije je uzgajan kao ukrasna biljka, sjeme je korišteno za prehranu ptica, a ljudi su jeli jezgru iz sjemena. 1840. godine je prvi... Više [+]

Dokumenti


Tagovi

KWS Katalog 2017 Sjeme Kukuruz Suncokret Sirak


Partner

KWS Sjeme d.o.o.

Vukovarska 31, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 31 628 628, e-mail: info@kws.hr web: http://www.kws.hr