Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SIP
  • 10.10.2016. 15:00

Kad se spoje SIP kosilice i vlastita inovativnost

Poljoprivredno gospodarstvo Van Loon je ujedinilo rješenja SIP tehnologije i vlastite inovativnosti. Kreirali su vanserijsku kombinaciju kosilica.

  • 7.369
  • 368
  • 0

Van Loon Farms, Michigan (ZDA), je obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo sa 6 farmi i 9.000 grla stoke. S ciljem da opskrbe farme i proizvedu visoko kvalitetno mlijeko, potrebne su im velike količine energijski bogate hrane. Usjevi lucerne se tako kose svakih 28 dana. Površine koje obrađuju su jako velike i iz tog razloga imaju potrebu za pouzdanim, visoko učinkovitim strojevima. Rješenje koje zadovoljava njihove potrebe su pronašli na drugoj strani oceana. Odlučili su se za kosilice tvrtke SIP.

Kada su u pitanju velike površine za obrađivanje/veliki travnjaci, bilo kakav kvar ili problem sa mehanizacijom predstavlja veliki gubitak vremena za pripremu hrane. Inovativni sustav osiguravanja diskova putem sigurnosnog klinai QCS sustav brze izmjene noževa, predstavljaju jedinstvene sustave tvrtke SIP koji su pridobili obitelj Van Loon.

Silvercut disc 900 C

Kreirali vanserijsku kosilicu

Kako bi postigli najbolju moguću produktivnost, Van Loonovi su udružili rješenja SIP tehnologije i vlastitu inovativnost. Kreirali su vanserijsku kombinaciju kosilica, radne širine 15 metara. "Zajedno su složili" odostraga kombinaciju dvije kosilice Silvercut disc 900 C. Naprijed su upotrijebili prednju kosilicu Silvercut disc 340 F. Prednja kosilica opremljena je sa novim inovativnim priključkom (eng: hitch) S-flow, koja zahvaljujući izvrsnoj kinematici osigurava potpuno prilagođavanje terenu.

Van Loonovi konstantno teže povećanju učinkovitosti svoje mehanizacije. Istovremeno, njihov cilj ostaje smanjenje troškova povezanih s potrošnjom goriva i vremena. Kao jedan od vodećih proizvođača mlijeka u regiji, Van Loonovi vjeruju kako će putem suradnje s tvrtkom SIP lakše postići postavljene ciljeve te na taj način postati jedan od vodećih igrača u mliječno-prerađivačkoj industriji.

Za više informacija o SIP mehanizaciji, obratite im se na jedan od niže navedenih kontakata.


Fotoprilog


Tagovi

SIP Farma Proizvodnja mlijeka Kosilica Mehanizacija Silvercut disc 900 C Silvercut disc 340 F


Partner

SIP Strojna industrija d.d.

Juhartova ulica 2, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, Slovenija
tel: +386 (0) 3 703 85 00, e-mail: zeljko.sostaric@sip.si web: https://www.sip.si/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]