Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Informiranje poljoprivrednika
  • 21.03.2015. 08:00

Radionica za poljoprivrednike u Splitu

Do sada su radionice održane u Zagrebu, Sisku, Osijeku i Slavonskom Brodu, a u ponedjeljak, 23. ožujka 2015. godine, u 11:00 h, održat će se u Splitu.

  • 195
  • 33
  • 0

U ovoj godini dolazi do velikih promjena u okviru Zajedničke poljoprivredne politike EU, posebno vezano za izravna plaćanja poljoprivrednicima. S ciljem informiranja poljoprivrednika o tome kako će ostvariti izravna plaćanja od 2015. godine, ali i o mogućnostima korištenja sredstava iz Programa ruralnog razvoja, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i Ministarstvo poljoprivrede, prezentiraju novitete putem lokalnih radionica.

"Bilježimo veliku posjećenost na radionicama, a veliki broj zainteresiranih poljoprivrednih proizvodača i na njima aktivno sudjeluje. Do sada su održane u Zagrebu, Sisku, Osijeku i Slavonskom Brodu, a u ponedjeljak, 23. ožujka 2015. godine radionica se održava u Splitu, u prostorijama Hrvatske gospodarske komore, Ante Trumbića 4, s početkom u 11:00 sati. Prisustovati mogu svi zainteresirani", poručuju iz Ministarstva poljoprivrede.

Radionice se organiziraju u okviru EU Twinning projekta "Priprema hrvatske agencije za plaćanja za provedbu Zajedničke poljoprivredne politike i Zajedničke ribarstvene politike EU za razdoblje nakon 2013.", u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom.


Dokumenti


Tagovi

Informiranje poljoprivrednika Radionice Zajednička poljoprivredna politika EU Izravna plaćanja Split EU Twinning projekat


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Malo današnjih radova na njivi, lavanda i gost u lavandi.