Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Društvena mreža
  • 13.12.2014. 18:15

KLUB! Društvena mreža za poljoprivrednike!

KLUB! Društvena mreža za poljoprivrednike odsad na portalu Agroklub.com!

  • 1.464
  • 285
  • 0

Dugo smo čuvali tajnu i pripremali iznenađenje za sve korisnike portala, a sada konačno možemo reći naglas: Imamo elemente društvenih mreža na portalu, pod nazivom KLUB!

Što je KLUB?

KLUB je mjesto za objave Vaših statusa, proizvoda, fotografija sa terena (polja, voćnjaka ili plastenika), video materijala poslova koje obavljate (skidate kukuruz, muzete kravu ili pravite sir). To je prostor na kojemu možete pokazati što ste radili ili vidjeti što drugi rade. To je mjesto na kojemu možete razgovarati privatnim porukama sa kolegama iz sektora poljoprivrede, kao i javno pokazati svima kako se radi posao!

KLUB - društvena mreža za poljoprivrednike

Ukratko, sve ono što ste navikli raditi na globalno popularnim društvenim mrežama (facebook, twitter i sl.) sada možete raditi i na portalu agroklub.com.

Kako bi koristili ove funkcionalnosti, potrebno je da budete prijavljeni sa svojim korisničkim podacima, a za one koji nisu članovi nužno je da prije svega obave postupak registracije.

Nagrade za najbolje!

Vaši postovi i fotografije koje dobiju najviše pozitivnih reakcija ili pobude raspravu (likeovi, komentari) biti će nagrađeni različitim poklonima bez kojih je teško zamisliti ovo blagdansko vrijeme godine. Također, taj isti sadržaj biti će posebno eksponiran na portalu, a Vaša će poruka dobiti javni prostor i značaj. Više o samim uvjetima i nagradama moći ćete pročitati na portalu u narednim danima.

Agroklub®, (R)Evolucija poljoprivrede


Tagovi

KLUB Javni prostor Status Video Fotografije Društvena mreža Facebook Registracija

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs