Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • OPG Kramer
  • 05.02.2016. 10:35

Cvjetni prah - perjanica uspjeha Milana Kramera

Cvjetni prah mogao bi uskoro postati perjanica uspjeha osječkog pčelara Milana Kramera. On je ovaj čarobni prah zaštitio još 2008. i od tada ga nastoji promovirati kao značajan čimbenik zdrave prehrane, koja jača imunitet.

  • 820
  • 83
  • 0

Cvjetni prah mogao bi uskoro postati perjanica uspjeha osječkog pčelara Milana Kramera. On je ovaj čarobni prah zaštitio još 2008. i od tada ga nastoji promovirati kao značajan čimbenik zdrave prehrane, koja jača imunitet. Ovoga Zelenog četvrtka na osječkoj glavnoj tržnici cvjetni prah je postao dio super obroka u kombinaciji s jogurtom, aronijom i chia sjemenkama.

Naoko jednostavan pripravak - jogurt i cvjetni prah u kombinaciji s chia sjemenkama i aronijom čini cjelovit, no prije svega funkcionalan obrok. Da su cvjetni prah i jogurt dobitna kombinacija za zdravlje potvrdila su i znanstvena istraživanja.

Trenutno nažalost Slavonci ne koriste dovoljno blagodati cvjetnog praha. Kramer smatra kako je glavni razlog needuciranost potrošača, što potvrđuje veliki uspjeh ovog proizvoda u središnjoj Hrvatskoj i Istri.

2015. je za pčelare bila dosta izazovna, a čini se da će promjenjive vremenske prilike i ove godine pčelarima zadavati glavobolje.


Tagovi

Cvjetni prah Milan Kramer OPG Kramer


Partner

Osječka televizija

Sv.L.B.Mandića bb, Osijek, Hrvatska
tel: (031) 400 - 000, e-mail: marketing@ostv.hr web: http://www.osjecka.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?