Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 14.10.2014. 17:15

Izgledi za Hrvatsku za 17.10.2014-19.10.2014

Vladat će za ovo doba godine povoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom od sredine razdoblja.

Foto: freedigitalphotos.net
  • 162
  • 14
  • 0

U kontinentalnim predjelima početkom razdoblja se očekuje pretežno oblačno vrijeme s obilnim količinama kiše, a sredinom i prema kraju razdoblja pretežno sunčano i suho vrijeme. Maksimalne vrijednosti temperature zraka u nizini uglavnom od 15 do 19°C, a u gorju od 11 do 16°C. Minimalne vrijednosti temperature zraka u granicama od 5 do 11°C, a u gorju od 3 do 10°C. Duž Jadrana početkom razdoblja pretežno oblačno s obilnim količinama kiše, dok se u ostatku razdoblja očekuje pretežno sunčano i suho vrijeme.

Maksimalne vrijednosti temperature zraka od 19 do 21° C. Minimalne vrijednosti od 6 do 15°C uz obalu, na srednjodalmatinskim otocima od 10 do 19°C, a u kontinentalnom zaleđu od 6 do 13°C. Temperaturne sume u kontinentalnim predjelima iznad razine višegodišnjeg prosjeka za ovo doba godine, dok se u priobalju očekuju većinom u razini prosjeka. Vladat će za ovo doba godine povoljni vremenski uvjeti za obavljanje radova na otvorenom od sredine razdoblja.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

DHMZ Povoljni uvjeti Kiša Oblačno DHMZ


Autor

Ivana Vasic

Više [+]

Terenska reporterka i vanjska suradnica portala Agroklub sa dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj novinarskoj sceni. U slobodno vrijeme bavi se vinogradarstvom i voćarstvom.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]