Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izvoz voća
  • 01.02.2019. 18:00

Japanci zainteresovani za uvoz srpske maline i borovnice

Prema najavama Ministarstva poljoprivrede Srbije delegacija Privredne komore Japana sa privrednicima će u martu posetiti našu zemlju i tada će intenzivirati dalje dogovore o uvozu smrznute maline i borovnice.

Foto: Pixabay / _Alicja_
  • 313
  • 52
  • 0

Na sastanku ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića sa delegacijom japanske Privredne komore, održanom u Beogradu, potpisan je Memorandum o saradnji ministarstva i Poslovne asocijacije Japana i jugoistočne Evrope, čiji je jedan od ciljeva intenziviranje dogovora o uvozu smrznute maline i borovnice u tu dalekoistočnu azijsku zemlju.

Na sastanku ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića sa delegacijom japanske Privredne komore, održanom u Beogradu, kako prenosi N1, potpisan je Memorandum o saradnji ministarstva i Poslovne asocijacije Japana i jugoistočne Evrope. Privredna delegacija Japana i jugoistočne Evrope takođe je zainteresovana za gradnju fabrike za preradu maline i drugog voća, a s druge strane Ministarstvo poljoprivrede je podsetilo na to da je nedavnim usvajanjem i usaglašavanjima dokumenata omogućen nesmetan izvoz kokošijih jaja iz naše zemlje.


Izvori

N1 Srbija


Tagovi

Izvoz maline Izvoz borovnice Srbija Izvoz Japan Ministarstvo poljoprivrede Branislav Nedimović


Autor

Marinko Tica

Više [+]

Marinko je profesor književnosti s višegodišnjim novinarskim iskustvom u elektronskim medijima. Naročito je zainteresovan za teme i zbivanja u agraru, a zamenik je urednika na Agroklubu.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić