AgroKlub.com

\

Vinogradarstvo

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Vinogradarstvo » Opskrbio se za slavlje, otuđio više desetaka litara vina

Opskrbio se za slavlje, otuđio više desetaka litara vina

Krađa

Opskrbio se za slavlje, otuđio više desetaka litara vina

Datum: 04.01.2018. 13:30

Kategorija:

Vinogradarstvo

Provala i krađa dogodila se između 24. prosinca i 2. siječnja, a visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna.

Više desetaka litara vina i nekoliko litara rakije otuđio je nepoznati počinitelj iz vikendice u vlasništvu 38-godšnjaka u Vrtlinovcu u Varaždinskoj županiji. Do provale i otuđenja vina i rakije je došlo u razdoblju između 24. prosinca i 2. siječnja. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna, a službenici Varaždinske policije nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Splitsko-dalmatinska policija je, pak, provela kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom koji se sumnjiči da je u lipnju ove godine na Braču provalio u pogon za proizvodnju vina odakle je otuđio raznu opremu za proizvodnju vina. Protiv 45-godišnjaka je podnijeto Posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Foto: Pixabay/ktphotography

Broj pregleda članka: 274; Uspješnost članka: 15.7

Tagovi: Vino, Rakija, Krađa, Provala

Ključne riječi članka: opskrbio, se, za, slavlje, otudjio, vise, desetaka, litara, vina, otuđio, litara, proizvodnju, rakije, desetaka, proizvodnju vina, litara vina, desetaka litara


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!