Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krađa
  • 04.01.2018. 13:30

Opskrbio se za slavlje, otuđio više desetaka litara vina

Provala i krađa dogodila se između 24. prosinca i 2. siječnja, a visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna.

Foto: Pixabay/ktphotography
  • 300
  • 14
  • 0

Više desetaka litara vina i nekoliko litara rakije otuđio je nepoznati počinitelj iz vikendice u vlasništvu 38-godšnjaka u Vrtlinovcu u Varaždinskoj županiji. Do provale i otuđenja vina i rakije je došlo u razdoblju između 24. prosinca i 2. siječnja. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna, a službenici Varaždinske policije nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Splitsko-dalmatinska policija je, pak, provela kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom koji se sumnjiči da je u lipnju ove godine na Braču provalio u pogon za proizvodnju vina odakle je otuđio raznu opremu za proizvodnju vina. Protiv 45-godišnjaka je podnijeto Posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Foto: Pixabay/ktphotography


Tagovi

Vino Rakija Provala Krađa


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić